| Liga v Outpostu | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Mayda
Poeet p?íspivku : 315 Age : 38 Localisation : Praha Registration date : 04. 04. 07
| Předmět: Liga v Outpostu Thu Sep 13, 2007 11:28 am | |
| Vzhledem k připomínce Kloboukově, kterému tímto za ni děkuji, je zde vyjádření k pravidelným úterním WoW akcím v Outpostu: Z důvodů organizačních s koncem Midsummer Fire Festivalu (14.8.) pravidelná úterní liga má prázdniny. Nová sezóna začne s počátkem měsíce října, čili 2.10. se na vás na všechny těšíme. Do té doby se žádné iniciativě meze nekladou, ale se mnou a mojí organizací nepočítejte. | |
|
| |
Mic-Hal
Poeet p?íspivku : 240 Registration date : 07. 11. 06
| Předmět: Re: Liga v Outpostu Sat Sep 15, 2007 1:59 pm | |
| Oživení ligy? Dostal jsem nápad, jak geniálně zničit veškerý svůj volný čas A zajímá mne, zda se tento nápad má šanci setkat s úspěchem Nápad úzce souvisí právě s blížící se ligou. Jádrem celého plánu by byli Questy pro hráče. Pravidla v nástinu by byla takováto: Hráč by si vybral obtížnost úkolu, do kterého se pustí a pak si náhodně jeden z danou obtížností vylosoval. Questy by měly 2 efekty, jakmile se splní. 1) body. Hráč za plněné questy získává body. Body potom může proměňovat za kusovky, boostery či jiné (jak se to dohodne) 2) přímý efekt ve hře. Příklad: Už jsem dal dohromady 6 různých questů, a tak zde jeden prozradím. Název: Mám to na Háku Obtížnost: Lehká Body: 2 Úkol: Dvě svoje kola během jediné hry nezahrát žádnou kartu a ani nepoložit žádný resource a přitom hru vyhrát. Odměna: At the start of your next game draw one card. Co vy na to? | |
|
| |
Komár
Poeet p?íspivku : 15 Registration date : 14. 08. 07
| Předmět: Re: Liga v Outpostu Sat Sep 15, 2007 2:36 pm | |
| j to mi příde jako hodně dobrej nápad. ale znevýhodňuje to hráče, co hrajou proti silnejm soupeřům, pže proti takovejm se pak třeba ten příklad, cos uved, nedá použít. chtělo by to i ňáký questy použitelný jen proti silnejm hráčům (ale nejsem schopnej na nic přijít) nebo třeba za každou výhru, co soupeř zatim má, přičíst jeden bod. | |
|
| |
saymour
Poeet p?íspivku : 62 Registration date : 20. 02. 07
| Předmět: Re: Liga v Outpostu Sat Sep 15, 2007 2:36 pm | |
| to je mooooc dobry napad..uz se tesim az budu konecne za vama v praze:) | |
|
| |
Mic-Hal
| Předmět: Re: Liga v Outpostu Sat Sep 15, 2007 3:20 pm | |
| Jo, zapomněl jsem uvést, že bude nějaká možnost, jak se zbaběle svého questu vzdát a vzít si místo něho jinej. třeba tenhle Název: Smějící se smrt Obtížnost: Lehká Body: 1 Úkol: Přimět soupeře, aby samovolně (!) během hry pronesl "No to si snad děláš srandu!", malé odchylky v textu se připouštějí. Odměna: Say "Ale ne, sleduj" and destroy any non-hero card in play. | |
|
| |
Mayda
Poeet p?íspivku : 315 Age : 38 Localisation : Praha Registration date : 04. 04. 07
| Předmět: Re: Liga v Outpostu Sun Sep 16, 2007 12:35 pm | |
| Nooooooo, jako nápad to nezní špatně, teď jde jenom o to zabudovat to do nejakýho herního formátu. | |
|
| |
Mic-Hal
| Předmět: Re: Liga v Outpostu Sun Sep 16, 2007 5:20 pm | |
| Se dá zabudovat do lecčehos : )) | |
|
| |
Iceman009
Poeet p?íspivku : 251 Age : 39 Registration date : 19. 06. 07
| Předmět: Re: Liga v Outpostu Sun Sep 16, 2007 10:40 pm | |
| hosi, vy uz nevite roupama, coby, co?? no napad zajimavy, o tom zadna.. | |
|
| |
chapadlo
Poeet p?íspivku : 89 Localisation : praha Registration date : 03. 04. 07
| Předmět: Re: Liga v Outpostu Mon Sep 17, 2007 11:08 am | |
| very good idea klobuoku | |
|
| |
Mic-Hal
| Předmět: Re: Liga v Outpostu Mon Sep 17, 2007 1:37 pm | |
| Tak momentálně mám 8 jednoduchých, 7 středních a 6 těžkých questů. Je to fuška, ale také sranda. | |
|
| |
Iceman009
Poeet p?íspivku : 251 Age : 39 Registration date : 19. 06. 07
| Předmět: Re: Liga v Outpostu Mon Sep 17, 2007 2:19 pm | |
| to mic-hal: tak sem nahod jeden z kategorie stredni a jeden z kategorie tezky..at vime co a jak.. | |
|
| |
Mic-Hal
| Předmět: Re: Liga v Outpostu Mon Sep 17, 2007 2:41 pm | |
| Ok, tady je link na jednu celou sadu www.mic-hal.webz.cz/Questy3.jpgk tvorbě TYP easy: Quest teoreticky splnitelný bez modifikací balíčku medium: Měl by být splnitelný jen po modifikaci balíčku hard: rozhodně po modifikaci a to ještě ne jistě POŽADAVKY Alliance/Horde/- Otevřený = musí se otočit před začátkem hry a dát tak najevo pokus o jeho splnění ÚKOL jasný, že? PRAVIDLA doplnění úkolu,když nutné ODMĚNA obvykle by neměla být nějak moooc brutální TREST jenom občas, sám jsem zatím použil jednou (téměř vždy spojeno s otevřeností questu) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Liga v Outpostu | |
| |
|
| |
| Liga v Outpostu | |
|