| Liga v CR Praha | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Kousek
Poeet p?íspivku : 2 Localisation : Cerny rytir Praha Registration date : 18. 02. 07
| Předmět: Liga v CR Praha Sun Feb 18, 2007 3:20 pm | |
| Damy, panové, v pondelí zaciname v prazskem Rytiri pravidelnou ligu. Mame spoustu prom, tak si pro ne prijdte. Vstup je stale zdarma, na ceny jsou stale 3 boostery. Behem pristich tri tydnu bude jeden vikendovy WoW turnaj o zajimavé ceny (asi display, to jeste upresním). Zacatek pondelní akce je v 17:30. | |
|
| |
Liborhood
Poeet p?íspivku : 103 Localisation : Prague Registration date : 08. 11. 06
| Předmět: Re: Liga v CR Praha Tue Feb 27, 2007 10:38 am | |
| Damy a panove,
tak jsem se vcera v pondeli zastavil v CR na ligu. To ze jsem tam byl sam me nerozhodilo. Snazil jsem se zabavit sledovanim hry magicu a trpelive cekal na nejakeho prichoziho wow pozitivniho hrace. Bohuzel pocet prichozich hracu se rovnal poctu stavajicich hracu, a tak jsem po pulhodce odkracel do sladkeho domova.
Timto dekuji organizatorum a vsem zucastnenym hracum za pekny vecer a tesim se opet na brzkou shledanou. | |
|
| |
RedIIX
Poeet p?íspivku : 2 Localisation : Praha Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: Liga v CR Praha Tue Feb 27, 2007 2:33 pm | |
| - Liborhood napsal:
- Damy a panove,
tak jsem se vcera v pondeli zastavil v CR na ligu. To ze jsem tam byl sam me nerozhodilo. Snazil jsem se zabavit sledovanim hry magicu a trpelive cekal na nejakeho prichoziho wow pozitivniho hrace. Bohuzel pocet prichozich hracu se rovnal poctu stavajicich hracu, a tak jsem po pulhodce odkracel do sladkeho domova.
Timto dekuji organizatorum a vsem zucastnenym hracum za pekny vecer a tesim se opet na brzkou shledanou. njn.. některý lidi holt přes tejden pracujou | |
|
| |
chapadlo
Poeet p?íspivku : 89 Localisation : praha Registration date : 03. 04. 07
| Předmět: Re: Liga v CR Praha Tue Apr 03, 2007 5:06 pm | |
| tak jak to vypada s tou ligou WOW vcera jsem se byl podivat ale krom magicaru tam nebyl nikdo . kona se aspon obcas nebo vubec BTW: bude aspon nejakej turnaj pres vikend? | |
|
| |
Mic-Hal
Poeet p?íspivku : 240 Registration date : 07. 11. 06
| Předmět: Re: Liga v CR Praha Wed Apr 04, 2007 11:23 am | |
| : )) Tak to vypadá, že v pravidelných intervalech se do ČR v pondělí vydá osamělý wowista a hrubě si naběhne. Jsi minimálně třetí o kom vím. Vlastně to moc k smíchu není. ALE snad se blýská na lepší časy, nový orgouš Šmajda by měl dát dohromady nejenom nějaké víkendové turnaje (1/13-15 dní) ale také ligu/kampaň pro pravidelné všední hraní (čtvrtky?). Jenom nevím, jak to chce dávat veřejnosti na vědomí, jestli si pořídí nějaký web, či jak.
O situaci vás budeme dále průběžně informovat. MKP | |
|
| |
chapadlo
Poeet p?íspivku : 89 Localisation : praha Registration date : 03. 04. 07
| Předmět: Re: Liga v CR Praha Wed Apr 04, 2007 4:07 pm | |
| no super tak uz aby to bylo docela rad bych si s nekym zahral | |
|
| |
Mayda
Poeet p?íspivku : 315 Age : 38 Localisation : Praha Registration date : 04. 04. 07
| Předmět: Re: Liga v CR Praha Wed Apr 04, 2007 7:22 pm | |
| Nový orgouš Šmajda ligu skutečně plánuje, a jestli to nějak dopadne, tak by se ta ligokampaň mohla i v dohledný době rozjet. BTW: Taky jsem dopadl jako ty, proto je taky ze mě nový orgouš | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Liga v CR Praha | |
| |
|
| |
| Liga v CR Praha | |
|