| kompletní spoiler Heroes of Azeroth | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Miloush
Poeet p?íspivku : 35 Localisation : Temná sluje Registration date : 24. 10. 06
| Předmět: kompletní spoiler Heroes of Azeroth Thu Oct 26, 2006 1:49 am | |
| | |
|
| |
Memphis
Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 08. 10. 06
| Předmět: Re: kompletní spoiler Heroes of Azeroth Thu Oct 26, 2006 11:30 am | |
| Díky moc, tohle jsem hledal... | |
|
| |
xeen
Poeet p?íspivku : 70 Localisation : Brno Registration date : 23. 10. 06
| Předmět: cenzura? Thu Oct 26, 2006 12:25 pm | |
| Oficialni ceske forum a je tu cenzura?
LOL
Ptam se znova, jde nejak vypnout tu obtezujici reklamu?
Dokaze spravce fora slusne alespon odpovedet, nebo vse co mu nevoni maze? | |
|
| |
Teo Admin
Poeet p?íspivku : 156 Age : 33 Registration date : 20. 08. 06
| Předmět: Re: kompletní spoiler Heroes of Azeroth Thu Oct 26, 2006 12:36 pm | |
| Já jsme to smazal a víš proč ?? 1. To na co se ptáš sem nepatří 2. Vyhrožuješ, že přejdeš na jiné fórum, dke nejsou obrázky a tak, jenže všude sou avataři a podpisy A proto jsem to smazal, když tu pak někdo něco hledá, tak tu najde ledatak tvůj příspěvek : Jak tě štve kopice reklam a avatarů (tak jsi to psal). A vůbec to sem nepatří | |
|
| |
xeen
| Předmět: Re: kompletní spoiler Heroes of Azeroth Thu Oct 26, 2006 1:04 pm | |
| No tak si to ujasnime.
Ja se pouze zeptal, zda tyto obtezujici veci jde vypnout. Napsal jsem i to, ze jedna z moznosti je prejit na jine forum.
Nevidim zde nikde zadne vyhrozovani ani podobne veci.
Ocekaval jsem od spravce fora ktery se navic prezentuje oficialni spolupraci s distributorem WoW karetni hry profesionalnejsi a SLUSNEJSI pristup, nez proste smazani zpravy.
Jina fora, maji avatary rozumne velikosti a na vetsine z nich (kde jsem byl nebo jsem zaregistrovan) je komercni reklama zakazana.
Rad bych te upozornil, ze forum a web vrhaji take obrazek na to, jak se na firmu, jejiz logo je na webu uvedeno divaji ostatni lide. | |
|
| |
Teo Admin
| Předmět: Re: kompletní spoiler Heroes of Azeroth Thu Oct 26, 2006 6:40 pm | |
| Xeen Naposledy tě žádám aby jsi sem nepsal co sem NEPATŘÍ, určitě když jsi tak chytrý ti to dojde. Avatary zatím nikomu nevadily a stou reklamou už jsem to řešil, jenže někteří lidé to nepochopí. Když píšeš, že je ještě možnost přejít na jiné fórum tak tím vyhrožuješ ... tak laskavě sklidni a piš sem jen ohledně karetní hry, nehodlám se tu stebou hádat. A to že smažu příspěvek který sem nepatří je normální, přesouvat ho nebudu je to prostě za trest, že nevíš kam co psát ... | |
|
| |
Memphis
| Předmět: Re: kompletní spoiler Heroes of Azeroth Thu Oct 26, 2006 7:04 pm | |
| Xeen: No obvykle to bývá tak, že na avatarovi může mít každý co chce... Ano je to reklama, neříkám že není...ale mrzí mě jedna věc, my na shopu děláme akce pro zákazníky, slevníme zboží opravdu na minimum na které jde a pak to chceme lidem říct, že můžou koupit něco za ceny, které se jim jinde nedostanou, klidně si "reklam" nevšímej a kupuj si WoWko za předražené ceny, ale někdo se třeba chtěl dozvědět, že tato hra může být i levnější... S tímto přístupem kdy každý bude prodávat za default ceny, corfix bude dělat nulovou reklamu atd. ta hra půjde rychle do háje, ale to si asi přeješ, takže GOOD WORK... Teo: Tobě se omlouvám, zda jsem ti způsobil nějaké potíže... | |
|
| |
xeen
| Předmět: Re: kompletní spoiler Heroes of Azeroth Thu Oct 26, 2006 7:40 pm | |
| - Memphis napsal:
- Xeen: No obvykle to bývá tak, že na avatarovi může mít každý co chce... Ano je to reklama, neříkám že není...ale mrzí mě jedna věc, my na shopu děláme akce pro zákazníky, slevníme zboží opravdu na minimum na které jde a pak to chceme lidem říct, že můžou koupit něco za ceny, které se jim jinde nedostanou, klidně si "reklam" nevšímej a kupuj si WoWko za předražené ceny, ale někdo se třeba chtěl dozvědět, že tato hra může být i levnější...
S tímto přístupem kdy každý bude prodávat za default ceny, corfix bude dělat nulovou reklamu atd. ta hra půjde rychle do háje, ale to si asi přeješ, takže GOOD WORK...
Teo: Tobě se omlouvám, zda jsem ti způsobil nějaké potíže... Hele nesnaz se me posunovat do pozice nejakeho cloveka co chce aby si lide kupovali veci draho. Ja se pouze zeptal, zda si to muzu nekde vypnout, protoze nucene reklama je pro me silne obtezujici. Misto toho jsem se dockal pouze smazani postu. Pokud jde o to co pro lidi dela Vase firma, nikdo ti tyto zasluhy nebere. Koneckoncu urcite to nedelate proto abyste prodelali, takze se neohanej tim, jak ti stazeni reklamy a jeji umisteni treba do odpovidajiciho topiku (treba se jmenem "nejlevnejsi wow karty v CR") zabrani dostatecne propagovat vas zajiste skvely obchod. Pokud jde o toto forum a pristup administratora ktery ignoruje privatni mail a ve verejnych vyhrozuje vsemoznyma restrikcema, tak to zde uz resit nebudu. Informace odchazi na distribucni firmu, kdo se na ne odkazuje a zda je to idealni 'obraz' ktery by firma chtela mit. Bohuzel me tento pristup pekne znechutil celou hru. Viz urazlivy post v topiku o starterech ze neumim cist na webu a ted jeste mazani postu s dotazem. To je z me strany zde k tomuto tematu asi vse. Na dalsi dotazy radeji odpovim emailem. | |
|
| |
Teo Admin
| Předmět: Re: kompletní spoiler Heroes of Azeroth Thu Oct 26, 2006 8:30 pm | |
| Když neumíš číst na webu tak to je tvá chyba dáš sem seznam starteru, který na webu je 2 dny. Kvůly smazání jedné zprávy, která sem vůbec nepatří a je nesmislná se jakoby nastves a jeste tady píšeš, že to pohorší celou firmu a znechutilo ti to hru.
Každý kdo tohle čte si o tobě udělá obrázek a prosím nekaž nám tu příjemnou atmosféru.
1. jsem ti ničím nevyhrožoval, to ty mě 2. příspěvek co jsem nepatří a byl výhružný se smazal a bude mazán pokaždé. 3. pokud je na webu 2 dny seznam starteru a ty ho sem pak dáš tak se nediv za označení slepý*
Tvé rozhořčení mě uráží po tom co pro web a fórum dělám. A k soukromím zprávám ti řeknu jednu věc, neposílej mi je a to nikdo komunikuji pouze přes icq rovnou nebo mi to napište na fórum, ale pokud chcete aktuálně tak icq Děkuji za pochopení. | |
|
| |
Memphis
| Předmět: Re: kompletní spoiler Heroes of Azeroth Thu Oct 26, 2006 9:58 pm | |
| Xeen: Nebereš to nějak moc vážně??? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: kompletní spoiler Heroes of Azeroth | |
| |
|