jacha
Poeet p?íspivku : 66 Age : 31 Registration date : 27. 01. 07
| Předmět: Graccus Deck Sun Apr 22, 2007 9:14 pm | |
| Graccus
Ally: 2x Parvink 1x Primalist Naseth
Ability: 4 holy shield 4 divine shield 1 devotion aura 4 Blessing of might 1 Touched by light 3 Holy light 4 Blessing of protection 1 Infusion of light 2 Hammer of wrath 1 Seal of light 1 Seal of crusader 4 Hammer of justice
Weapons, Armors: 1 Deathdealer brastplate 2 Hide of the wild 3 Wraith scythe 2 Masons Fraternity ring 1 Herod's shoulder 1 Argent defender 1 Krol blade 2 Golem skull helm 1 Truesilver breastplate 1 Draconian deflector 1 Edgemasters handguard
Quest: 3 Big game hunter 4 Zapped giants 2 Sunken treasure 1 Blueleaf tubers | |
|
4a4m
Poeet p?íspivku : 3 Registration date : 07. 04. 07
| Předmět: Re: Graccus Deck Mon Apr 23, 2007 9:40 am | |
| za prvé nechápu proč tam dáváš tolika eqipmentu...a mel bys tam dát aspon dvacet ally ne tri | |
|
Raziän
Poeet p?íspivku : 56 Registration date : 30. 11. 06
| Předmět: Re: Graccus Deck Mon Apr 23, 2007 11:22 am | |
| na co dvacet aliků??? jestli to hodlá hrát na zbraně, v čemž vidím docela dobrý potenciál se sealama, tak tam stačí alíků jen pár.. já hraju Shamana na zbraně a jediné alíky které tam mám jsou 3x Ophelia a 4x Rak Skyfury
co bych změnil:
***určo Parvink 4x - perfektní defender s prolizem ***argent defender a draconian deflector bych vyměnil za Immovable Object, který je rozhodně lepší ***dal bych čtyři big gamy, a jako bonus bych přidal Overseer Oilfist, tak 3x, tahle neutrální bytost má v sobě zabudovaný Big Game Hunter ***sunken treasure 3x aspoň, a uvědom si, že těch qstů bys měl hrát normálě 15-17, ale vzhledem k tomu, že ti mnohdy překáží equipmenty na ruce, tak bych jich tam dal tak 13... | |
|
jacha
Poeet p?íspivku : 66 Age : 31 Registration date : 27. 01. 07
| Předmět: Re: Graccus Deck Wed May 02, 2007 7:07 pm | |
| - Raziän napsal:
- na co dvacet aliků??? jestli to hodlá hrát na zbraně, v čemž vidím docela dobrý potenciál se sealama, tak tam stačí alíků jen pár.. já hraju Shamana na zbraně a jediné alíky které tam mám jsou 3x Ophelia a
4x Rak Skyfury
co bych změnil:
***určo Parvink 4x - perfektní defender s prolizem ***argent defender a draconian deflector bych vyměnil za Immovable Object, který je rozhodně lepší ***dal bych čtyři big gamy, a jako bonus bych přidal Overseer Oilfist, tak 3x, tahle neutrální bytost má v sobě zabudovaný Big Game Hunter ***sunken treasure 3x aspoň, a uvědom si, že těch qstů bys měl hrát normálě 15-17, ale vzhledem k tomu, že ti mnohdy překáží equipmenty na ruce, tak bych jich tam dal tak 13... jj, hodlám na equipy to hrát, každej si myslí že je to blbost ale celkem mi to i prochází, často dohrávám na perfect (Bez damagů, pochytil jsem to slovo z tekkenu) | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Graccus Deck | |
| |
|