| Graccus "Heavy Boy" | |
|
+4shramana Redswif Morzan Dared_Devil 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Dared_Devil
Poeet p?íspivku : 12 Registration date : 19. 03. 07
| Předmět: Graccus "Heavy Boy" Mon Mar 19, 2007 11:47 am | |
| Ally: 2x Chromia 2x King Magni Bronzebeard 2x Parvink Ability: 4x Holy Shield 4x Divine Shield 4x Blessing of Might 4x Holy Light 3x Hammer of Justice 3x Vanquish 1x Seal of Wisdom 1x Rise to the Challenge Weapon, Armor: 2x Stronghold Gauntlets 2x Arcanite Reaper 2x Annihilator 2x Draconian Deflector 2x Invulnerable Mail 2x Herods Shoulder 1x Golem Skull Helm Quest: 3x Chasing A-Me 01 3x Zapped Giants 2x In Dreams 3x Sunken Treasure 4x Your Fortune Awaits You
Naposledy upravil dne Tue Mar 20, 2007 3:17 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Morzan
Poeet p?íspivku : 100 Age : 33 Localisation : Studénka Registration date : 11. 10. 06
| Předmět: Re: Graccus "Heavy Boy" Mon Mar 19, 2007 11:50 am | |
| No tak nak nechapu jaks tam nacpal Conffesora dyt je to horda. | |
|
| |
Redswif
Poeet p?íspivku : 244 Localisation : Brno Registration date : 01. 11. 06
| Předmět: Re: Graccus "Heavy Boy" Mon Mar 19, 2007 5:59 pm | |
| - Morzan napsal:
- No tak nak nechapu jaks tam nacpal Conffesora dyt je to horda.
No asi nás bude víc které by to zajímalo, anebo že by illegal deck!!! | |
|
| |
Redswif
| Předmět: Re: Graccus "Heavy Boy" Mon Mar 19, 2007 9:18 pm | |
| jen tak btw. hrál jsi už tento dek jen mě tak zajímají statistiky anžto podle mě je 8ally děsně málo!!! | |
|
| |
Dared_Devil
| Předmět: Re: Graccus "Heavy Boy" Tue Mar 20, 2007 3:19 pm | |
| Chybicka se vloudila... pri opisovani se mi smichali dva decky... a nak sem to nezaregistroval... No myslim si ze osm ally je na tenhle deck az moc... je postavenej na necem uplne jinym | |
|
| |
Redswif
| Předmět: Re: Graccus "Heavy Boy" Tue Mar 20, 2007 4:07 pm | |
| no vím právě proto jse tě ptám na zkušenosti anžto moje zkušenosti s deckem založeným na equipech a abilitách jsou špatné!! | |
|
| |
shramana
Poeet p?íspivku : 18 Localisation : Bratislava Registration date : 16. 03. 07
| Předmět: Re: Graccus "Heavy Boy" Tue Mar 20, 2007 7:01 pm | |
| - citace :
- Chybicka se vloudila... pri opisovani se mi smichali dva decky... a nak sem to nezaregistroval...
Hm, no stáva sa. Mne sa zase niekedy stane, že keď hrám s hordovým shamanom proti aliancii tak sa mi nejakým spôsobom do decku dostane Braxxis the Sleeper alebo Entangling roots... Ale to je už niečo iné (okrem toho si to všimnem hneď, ako si danú kartu potiahnem). | |
|
| |
Crux
Poeet p?íspivku : 50 Localisation : Brno Registration date : 13. 01. 07
| Předmět: Re: Graccus "Heavy Boy" Wed Mar 21, 2007 2:47 am | |
| - citace :
- no vím právě proto jse tě ptám na zkušenosti anžto moje zkušenosti s deckem založeným na equipech a abilitách jsou špatné!!
Solo baliky (baliky bez alikov alebo len s niekolkymi) mozu byt velmi silne, vid napr. Gorebelly weapon deck s Mortal Strikami, ktory vydobil mnohym hracom miesto na regionaloch. Problem je, ze postavit takyto balik je dost nakladne(20+ rare, 6+ epicov, karty z Onyxie) a su tiez dost narocne na hranie. K baliku v OP: Nevyzera zle, avsak ma imho mnoho slabin, napr. len 4 zbrane ho robia nachylnym na nicenie equipov(aj napriek strongholdom), nema sa ako stabilizovat proti huntrovy alebo aggru obecne(skullflame shield, TRuesilver breastplate alebo Flame Wrath), Chromie a Rise to Challenge su jedny z najhorsich kariet tejto edicie(smelo im vsak konkuruje Dwarven Hand Cannon a Teebu's Blazing Sword ), ak super zahraje Ancient Cornerstone Grimoire, tak si prehral atd... A nakoniec asi najvecsia slabina equip paladinov obecne(a kym vyssie vymenovane sa daju odstranit vcelku jednoducho, tak s touto je to trochu problem) je kombo Medoc + Moira v aliancnych controloch. Akonahle zacne super tocit cez Medoca Moiru, prehral si(v decku sice su Vanquishe, ale tieto baliky vecsinou hraju 4 Chasing A-me a min. 3 Medocov a Missing Diplomatov). | |
|
| |
Dared_Devil
| Předmět: re Thu Mar 22, 2007 10:55 am | |
| No tak zatim to docela vyhrava... a HLAVNI je ze me to takhle bavi... Pravda je ze nejvetsi slabinu to ma proti Magum... to pak vubec nestiham... | |
|
| |
Panoramix
Poeet p?íspivku : 93 Age : 34 Localisation : Karazhan, jinak Plzen Registration date : 30. 10. 06
| Předmět: Re: Graccus "Heavy Boy" Thu Mar 22, 2007 6:38 pm | |
| - Dared_Devil napsal:
- No tak zatim to docela vyhrava... a HLAVNI je ze me to takhle bavi... Pravda je ze nejvetsi slabinu to ma proti Magum... to pak vubec nestiham...
co nestihas? Pokud vim, tak magove nemaji moc abilit na niceni equipu. | |
|
| |
George
Poeet p?íspivku : 15 Localisation : Liberec Registration date : 17. 02. 07
| Předmět: Re: Graccus "Heavy Boy" Thu Mar 22, 2007 7:31 pm | |
| A kde ten deck prosimte testujes? | |
|
| |
Vlado_xXx
Poeet p?íspivku : 139 Registration date : 13. 01. 07
| Předmět: Re: Graccus "Heavy Boy" Fri Mar 23, 2007 4:05 pm | |
| hm tak proč na to cceš slyšet názory když tě to tak baví tak to tak nechej ne a názorm druhých jsou ti někde ne?? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Graccus "Heavy Boy" | |
| |
|
| |
| Graccus "Heavy Boy" | |
|