| Release v Černém rytíři | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Vadan
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 09. 11. 06
| Předmět: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 2:36 pm | |
| Je mi opravdu líto, že tu vidím samé negativní reakce. Chtěl bych jen podat jednu informaci k ceně releasu v ČR. Původně se release měl hrát ve formátu sealed deck (každý hráč obdrží jeden starter). Po tom, co velké množství hráčů projevilo zájem o tuto karetní hru, byly vyprodány veškeré zásoby starterů. A to nejen v České republice, nýbrž v celé Evropě. Z tohoto důvodu jsme byli nuceni změnit formát release na sealed ze 6ti boosterů. Tady tedy vidíte důvod změny výše startovného. Když si tedy spočítáte prodejní cenu produktů, které za cenu 550 dostanete, vyjde vám 5x119=714,-. Pokud si i po tomto výpočtu někdo myslí, že v ČR jsme vyděrači, tak snad ani na turnaj nemusíte chodit. Děkuji za trpělivost při čtení a doufám, že budete s našimi službami více spokojeni. Můžu Vás ještě ujistit, že plánujeme turnaje WOW s pěknými cenami každý týden. | |
|
| |
Marcos
Poeet p?íspivku : 29 Registration date : 02. 11. 06
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 2:55 pm | |
| | |
|
| |
Vadan
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 3:02 pm | |
| Měl jsem tím na mysli, že pokud to bylo po celé republice 1x starter, tak jsme to klidne mohli mit za 380, ale 6 booateru stoji ponekud vice. | |
|
| |
Marcos
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 3:03 pm | |
| Mno ale po celé republice byl ten samej turnaj za 499,-. My si asi nerozumíme? | |
|
| |
Vadan
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 3:06 pm | |
| Asi ne. Muzu se zeptat, kde jsi ho hral Ty? | |
|
| |
Marcos
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 3:11 pm | |
| Myslím, že s Vámi nemá cenu ztrácet ani i tu sebemenší chviličku. Vy máte prostě svoji hlavu (zdaleka neposloucháte názory veřejnosti, děláte si všechno po svém, takže nemá cenu, aby Vám kdokoli cokoli říkal)...Nechcete zkrátka přiznat to, že jste si řekli jo paráda....my nasadíme tomu release o 50kč víc stejně jako starterům a pěkně si namastíme kapsu...no tak ať...jen mi připadá strašně směšné to, že u nás všechny Vaše turnaje(čerňáku) stojí dráž než v Americe .... | |
|
| |
Redswif
Poeet p?íspivku : 244 Localisation : Brno Registration date : 01. 11. 06
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 3:17 pm | |
| - Marcos napsal:
- Myslím, že s Vámi nemá cenu ztrácet ani i tu sebemenší chviličku. Vy máte prostě svoji hlavu (zdaleka neposloucháte názory veřejnosti, děláte si všechno po svém, takže nemá cenu, aby Vám kdokoli cokoli říkal)...Nechcete zkrátka přiznat to, že jste si řekli jo paráda....my nasadíme tomu release o 50kč víc stejně jako starterům a pěkně si namastíme kapsu...no tak ať...jen mi připadá strašně směšné to, že u nás všechny Vaše turnaje(čerňáku) stojí dráž než v Americe ....
Pokud si dobre uvedomuju tak nejsme v americe a jestli se ti to nelibi tak jed si na turnaj tam!!!! Cena turnaje se ovšem nemúže odvíjet pouze od ceny jednotlivých boosterů!!!Protože to není jediné co se sní platí a vzhledem k tomu že jeden booster stojí 119,- tak i tak je to vcelku příjemná cena!!! I mě by celkem zajímalo kde jsi hrál release ty???? | |
|
| |
Marcos
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 3:22 pm | |
| Nevím kolik Ti je let nebo tak neco, ale opravdu cena 1 boosteru neni 119kč!!!! To je cena, za kterou se ty boostery prodavaji v obchode!!!! Páni v obchodě si ty boostery objednávají za 60-70kč, proto jsou release turnaje v jakékoliv hře nižší než normální!!! Jestli Ti můžu poradit příště se nežeň tak rychle do útočných názorů, když nemáš nějaké smysluplné argumenty.... | |
|
| |
Redswif
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 3:26 pm | |
| - Marcos napsal:
- Nevím kolik Ti je let nebo tak neco, ale opravdu cena 1 boosteru neni 119kč!!!! To je cena, za kterou se ty boostery prodavaji v obchode!!!! Páni v obchodě si ty boostery objednávají za 60-70kč, proto jsou release turnaje v jakékoliv hře nižší než normální!!! Jestli Ti můžu poradit příště se nežeň tak rychle do útočných názorů, když nemáš nějaké smysluplné argumenty....
Od tebe to sedí vzhledem ze jsem pomáhal s organizaci release v cerným ale brně tak o tom neco vim | |
|
| |
Marcos
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 3:29 pm | |
| V poho....hlavně že jsi takový poctivý dříč, propagátor a spoluorganizátor WoWu...teď to aspoň všichni víme...blahopřeju a děkuju Ti za všechny hráče.... | |
|
| |
DeadAvatar
Poeet p?íspivku : 78 Age : 35 Localisation : Praha Registration date : 28. 10. 06
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 3:34 pm | |
| imo je marcos nejaky decko ktery vyhodili z knechta protoze tam skousel prodavat karty a tak se tady snazi vsemozne flamovat a nejak mu nedochazi ze ze sebe dela naprostyho idiota ... | |
|
| |
Marcos
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 3:44 pm | |
| Největší sranda je, že se zastávám všech hráčů WoWu, a pak nějaký takový jako ty a podobní se začnou zastávat čerňáku jaký to sou chudinky atd...díky za podporu...a můžu Tě ujistit, že v čerňáku jsem byl ve svým životě 2x a to mi úúúplně stačilo (mimochodem karty jsem tam opravdu neprodaval). A jestli Te muzu poprosit NESPAMUJ TADY...díky - DeadAvatar napsal:
- imo je marcos nejaky decko ktery vyhodili z knechta protoze tam skousel prodavat karty a tak se tady snazi vsemozne flamovat a nejak mu nedochazi
ze ze sebe dela naprostyho idiota ... | |
|
| |
DeadAvatar
Poeet p?íspivku : 78 Age : 35 Localisation : Praha Registration date : 28. 10. 06
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 3:55 pm | |
| ty se zastavas hracu wowu ? hmm kde ? ja fakt nerikam ze v knechtovi sou chudinky, rikam ze je to uplne regulerni obchod stejne jako jakejkoliv jinej ale co tys ta byl dokonce uz 2* takze to uplne presne vis vsechno o tom jak to tam vypada a jo poprosit mne muzes, ale tvoje prosby zustanou nevyslyseny protoze sou to ty nejvetsi blbosti co sem odrana slysel ... | |
|
| |
xeen
Poeet p?íspivku : 70 Localisation : Brno Registration date : 23. 10. 06
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 3:55 pm | |
| - Vadan napsal:
- Asi ne. Muzu se zeptat, kde jsi ho hral Ty?
Startovne v Brne bylo 500 Kc za 6 boosteeru. Startovne v Praze 550 Kc za 6 boosteru. Zadny flame, zadne napadani, pouze ciste konstatovani. Reakce nekterych lidi zde me fakt prekvapuji | |
|
| |
Vadan
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 4:05 pm | |
| To je mi alespon nejaka konstruktivni poznamka. Za pet minut to bude na netu zmenene. Netusil jsem, ze v Brne jsme to meli za 500. Nemyslim vsak, ze byste o tech 50 kc prisli. Jen bychom dali vetsi ceny. Pro jednotnost vsak menim startovne na 500. | |
|
| |
DeadAvatar
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 4:06 pm | |
| jop je to divny meli to dat stejne ale podstatny pro mne je ze si ten turnaj vubec zahraju .... | |
|
| |
xeen
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 4:15 pm | |
| - Vadan napsal:
- To je mi alespon nejaka konstruktivni poznamka. Za pet minut to bude na netu zmenene. Netusil jsem, ze v Brne jsme to meli za 500. Nemyslim vsak, ze byste o tech 50 kc prisli. Jen bychom dali vetsi ceny. Pro jednotnost vsak menim startovne na 500.
Hele, ja nechci jakkoliv polemizovat/zasahovat do organizace a cen turnaju. Jen mi prislo vhodne postnout sem ve slusne podobe to co myslel Marcos, lec diky tomu ze kolem sebe zacal zbytecne kopat to zapadlo. V kazdem pripade ja sam jsem rad za kazdy turnaj ktery je jakkoliv dotovan at uz dovozcem nebo CR. | |
|
| |
Liborhood
Poeet p?íspivku : 103 Localisation : Prague Registration date : 08. 11. 06
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 4:28 pm | |
| 1] marcosi, prosim te uber 2] dik za sjednoceni cen 4] chodte si lidi kam chcete, hlavne wow hrajte :-) | |
|
| |
Marcos
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 4:41 pm | |
| to xeen: Muzu se Te prosim zeptat jake ceny jste meli na turnaji v Brne? Proste nic vic nez otazecku zatim nehledejte (pro ostatni)...Díky | |
|
| |
xeen
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 6:02 pm | |
| - Marcos napsal:
- to xeen: Muzu se Te prosim zeptat jake ceny jste meli na turnaji v Brne? Proste nic vic nez otazecku zatim nehledejte (pro ostatni)...Díky
Edit: o cenach vim jen to, ze tam byl nejaky prebal na starter box, nejake promo karty (?) ale to urcite lepe zodpovi Redswif, ktery to soudcoval a mel u sebe i ceny.
Naposledy upravil dne Thu Nov 09, 2006 6:30 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Liborhood
Poeet p?íspivku : 103 Localisation : Prague Registration date : 08. 11. 06
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 6:25 pm | |
| - xeen napsal:
- Marcos napsal:
- to xeen: Muzu se Te prosim zeptat jake ceny jste meli na turnaji v Brne? Proste nic vic nez otazecku zatim nehledejte (pro ostatni)...Díky
Psal jsem to o par postu zpet, koukni se o stranu zpet. Myslim, ze Marcos se neptal na penezni poplatek za turnaj, ale na cenu ve smyslu odmeny za vyhru v turnaji (boostery apod.) Taky by me to zajimalo ... | |
|
| |
Sam Elanius
Poeet p?íspivku : 53 Localisation : Chrudim Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 7:16 pm | |
| Já jsem rád, že ČR dělá turnaje i pro Wow hráče! DÍKY s těma cenama se to tak dělá - vyšší startovný => lepší ceny vyšší startovný => ceny menší, ale pro více hráčů (to mi vyhovuje víc - mám větší šanci vyhrát) jinak mám úplně nejradši přiměřené startovné a pak mi jde jen o to si dobře zahrát.
jinak ceny produktů jsou jen na obchodníkovi (rozhoduje poptávka a nabídka) když to lidi koupí proč jim to neprodat za víc? (to jen takový ekonomický názor) Já fandím taktice levně koupím a o chlup dráž prodám, ale musím prodávat opradu hodně!!!
To VADAN: jseš asi z ČR tak bys mi mohl odpovědět Neplánujete otevřít krámek nebo hernu ve východních čechách? Je tu slušná komunita magicářů a wow snad v budoucnu taky nebude zaostávat. Neplánujete obchodovat s kusovkama WoW tcg?! (byli by jste první a jediní) | |
|
| |
Vadan
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Thu Nov 09, 2006 8:17 pm | |
| Jednotlivé karty mít určitě budeme. Snad již zítra :-). Hernu máme v Brně, nevím, jestli boss plánuje něco i mezi námi a jimi :-) | |
|
| |
Redswif
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři Fri Nov 10, 2006 11:09 am | |
| - xeen napsal:
- Marcos napsal:
Edit: o cenach vim jen to, ze tam byl nejaky prebal na starter box, nejake promo karty (?) ale to urcite lepe zodpovi Redswif, ktery to soudcoval a mel u sebe i ceny. Ok kdyz to hccete vedet!!!! ceny byly jak jsi rikal prebaly na startery nejaky countery nejakz fesny pytlíky a pro ty nejlepsi boostery!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Release v Černém rytíři | |
| |
|
| |
| Release v Černém rytíři | |
|