World of Warcraft TCG Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
World of Warcraft TCG Fórum

stránky worldofwarcraft.corfix.cz

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ

Goto down 
+8
Petersis
Lord Ondrasan
Veverka
Teo
Abodam
Red devil
Panoramix
Marcos
12 posters

Co si myslíte o pražském ČERNÉM RYTÍŘI?
Vyděrači
Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ Vote_lcap33%Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ Vote_rcap
 33% [ 6 ]
Podvodníci
Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ Vote_lcap11%Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ Vote_rcap
 11% [ 2 ]
Lháři
Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ Vote_lcap0%Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Feroví kluci
Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ Vote_lcap22%Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ Vote_rcap
 22% [ 4 ]
Ostatní(napište)
Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ Vote_lcap33%Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ Vote_rcap
 33% [ 6 ]
Celkem hlasů : 18

AutorZpráva
Marcos

Marcos

Poeet p?íspivku : 29
Registration date : 02. 11. 06

Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ Empty
PříspěvekPředmět: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyTue Nov 07, 2006 5:27 pm

Mám takový dojem, že si pražský ČERNÝ RYTÍŘ nezaslouží, aby se v něm hrál WARCRAFT!!!!

Za 1. Neváží si nás hráčů!!!! Zavedl přemrštěně vysoké ceny starterů!!!
Za 2. Release turnaj, který po celé republice stál 499kč nasadil "nově" cenu 550kč!!! A to absolutně nechápu jestli takovou sviň...u může udělat!!!!!
Za 3. Neochotní pracovníci, nikdy si v pražském černém rytíři nepřipadám tak, jak se říká "Náš zákazník, náš pán". Pracovníci vždy dávají najevo, že oni jsou páni a jestli se jim nepodřídíš, tak padej!!...

Po tom co udělali s příchodem Warcraftů jsem na ČERNÝ RYTÍŘ úplně zanevřel a myslím, že nejsem sám!!!....
Návrat nahoru Goto down
Panoramix

Panoramix

Poeet p?íspivku : 93
Registration date : 30. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyTue Nov 07, 2006 6:03 pm

Cerneho rytire neznam, ale co sem byl v Praze v Metropoli v tom obchudku s deskovyma hrama a slusne sem se zeptal jestli nahodou nemaji karetni hru World of Warcraft a prodavac my rekl "ne" takovym zpusobem, jako kdyby mi chtel rict at mu polibim pozadi a neotravuju, tak teda moc Prazsky obchody s karetnima hrama nezeru. To u nas v Plzni ve Valhale je prodavac alespon inteligentni a znalej clovek, kterej vi hodne veci kolem, rad odpovi na otazku, poradi, pokud vi atd a na moji otazku zadli nemaji karetni hru World of Warcraft my odpovedel, ze by mela kazdnym dnem dorazit, ze ji objednavali, rikal mi jeste neco o starterech a nakonec mi dal letacek na deskovej klub, kde by se mel WoW hrat. A rekl to normalnim zpusobem a ne zpusobem jako "jak se vubec muzes opovazit me otravovat".
Návrat nahoru Goto down
http://www.nighthunterswow.ic.cz
Red devil

Red devil

Poeet p?íspivku : 164
Registration date : 05. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyTue Nov 07, 2006 6:05 pm

tak chod do outpostu jsou tam pratelsti lide a prodavaci makaj jak na bezicim pasu lidi tam jsou fajn a nïkdy nedavaj nic predrazenyho Very Happy
Tam to tvoje pravidlo plati
Návrat nahoru Goto down
Abodam

Abodam

Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 22. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyTue Nov 07, 2006 6:09 pm

U nás ve městě je tak akorát Pompo a to je jediný místo(o kterym vim),že se tam daj koupit karty.Zatim jim WoW TCG nedorazil.A když jsme u myslosti prodavačů odpověď na otázku "Nemáte karty World of Warcraft?" zněla "Vidíš je tady snad?"
Návrat nahoru Goto down
Panoramix

Panoramix

Poeet p?íspivku : 93
Registration date : 30. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyTue Nov 07, 2006 6:13 pm

Hmm, tak za tohle bych mel chut tomu prodavaci vlepit facku Neutral
Návrat nahoru Goto down
http://www.nighthunterswow.ic.cz
Teo
Admin
Teo

Poeet p?íspivku : 156
Registration date : 20. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyTue Nov 07, 2006 6:49 pm

My jsme měli labirint v Písku, ale nevynášl jim, tak ho zrušili. majitel byl přátelskej a když jsme třeba prohlíželi album samostatných karet na magic nebo LotRa a třeba jsme měli zájem o kartu co tam nebyla tak nám vždy do týdne dovezl z obchodu druhého co měl v ČB. Pak tam byla místo něj někdy hodná pani co mi i někdy doplatila když mi chybělo a já ji to dal, byl jsem jejich známí zákazník, ale pak tam byla jedna stará důchodkyně co zapáchala Laughing nehorázně a vjeděla o kartách asi tak jak se jmenuje jaká hra a mnohdy to ne. Takže škoda že už tu nemáme nic než hračkárnu kde mají jen magic a Lotr + pár doplňků.
Návrat nahoru Goto down
http://www.worldofwarcraft.corfix.cz
Veverka

Veverka

Poeet p?íspivku : 136
Registration date : 23. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyTue Nov 07, 2006 7:02 pm

Každá herna si může zvolit vlastní cenu zápisného do turnaje. Právě Černý rytíř uvedl původní cenu 499,- Kč. Nevím proč cenu nakonec zvedli, ale mají na to právo.
Návrat nahoru Goto down
Lord Ondrasan

Lord Ondrasan

Poeet p?íspivku : 26

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyTue Nov 07, 2006 7:16 pm

Prosimvas da se Wow koupit v outpostu
Návrat nahoru Goto down
Marcos

Marcos

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyTue Nov 07, 2006 7:19 pm

Zatim ne...
Návrat nahoru Goto down
Lord Ondrasan

Lord Ondrasan

Poeet p?íspivku : 26

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyTue Nov 07, 2006 7:20 pm

Diky a kdy to pude a za kolik
Návrat nahoru Goto down
Petersis

Petersis

Poeet p?íspivku : 75
Registration date : 05. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyTue Nov 07, 2006 7:48 pm

ja jsem unich nebyl ale v Brne mi neprisli zrovna nejmilejsi
Návrat nahoru Goto down
Red devil

Red devil

Poeet p?íspivku : 164
Registration date : 05. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyTue Nov 07, 2006 8:52 pm

uz brzy prej budou wowi v outpostu uz jsou prej
objednany takze snad kazdou chvili.

Naposledy upravil dne Tue Nov 07, 2006 11:58 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Mic-Hal

Mic-Hal

Poeet p?íspivku : 240
Registration date : 07. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyTue Nov 07, 2006 10:53 pm

Tak
1) Boostery WoW by v Outpostu meli byt od ctvrtka
2) Co si myslim o CR? Ze jde o klasickou hernu s durazem na obchod a prodej, dalo by se pouzit i slovo komercni. Na rozdil od Outpostu, coz je spise klub, nez cokoliv jineho.

Zatim a snad se nekdy u WoW potkame Wink

P.S. - uzivejte si, ze s nejvetsi pravdepodobnosti stojite u zrodu Kvalitni a Uspesne karetni hry. To se u nas moc casto zase nedeje.
Návrat nahoru Goto down
Liborhood

Liborhood

Poeet p?íspivku : 103
Registration date : 08. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyWed Nov 08, 2006 1:56 pm

1) supr. to bude psychickej boj kolik boosteru si koupit
2) levne koupit, draze prodat. Zakladni poucka trhu, ze ? Pravda ze v Outpostu se citim "doma", prostredi v CR mi nesedi, a neni to jen obsluhou
3) Ze by po trech slepych ulickach zase hra, ktera by populatirou mohla nahradit Lotra ? To by bylo opravdu pekne ...
Návrat nahoru Goto down
DeadAvatar

DeadAvatar

Poeet p?íspivku : 78
Registration date : 28. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyThu Nov 09, 2006 3:48 pm

Mam pocit ze Warcraft si nezaslouzi aby ho hrali lidi jako ty ...

cerny rytir si hracu vazi stejne jako jakakoli jina herna ..
slevy mas na kazdou druhou vec. vstupny na turnaje je lecky spis parodie ... premrsteny ceny starteru nezaved ... pokud umis pocitat tak sisi vsiml ze corfix je prodaval za 400 s 10proc slevou ... tje 440 9kc neni premrstena cena, alespon pro normalniho cloveka ne a lididem na podpore karetni hry urceny nejsou ...

Startovny se zvedlo protoze se zmenil format turnaje , zvedlo se o celych neuveritelnych 50kc !!!§! takova tragedie kuli tomu 50 tam asi nepudu
dyk bych se za to ani nenajed ...

Neochotni pracovnici ? tjn to te asi zabije a strasne urazi kdyz ti reknou
jo tak prosimte chvilku pockej nez todle dodelam a pak se ti budu venovat ... chapu, to mne taky urazi do takovy miry ze asi tam uz nikdy nepudu, asi se odstehuju do australie abych byl tomu prokletymu mistu co nejdal ...

To se ti povedlo udelat tyhle hre do zacatku krasnou reklamu, a jeste lepsi outpostu silne pochybuju ze tam budou ted turnaje s mezimestskou ucasti, kdybych jel 3hodiny z brna dojel tam a tam byl nekdo jako ty tak se asi taky vickrat neukazu ...
Návrat nahoru Goto down
Marcos

Marcos

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyThu Nov 09, 2006 3:55 pm

Jen bych Tě rád drobně poopravil corfix startery prodaval s 10% slevou takže starter stál 359kč....opravdu ne "vymyšlených" 440kč!!!!!! Tvoje argumenty jsou na úrovni žáka základní školy....Ale děkuji Ti za ně, páč všichni víme kdo žije krví pro ČERNÝ RYTÍŘ....čerňák by Ti měl udělit nějaký čestný řád, rytíři....

DeadAvatar napsal:
Mam pocit ze Warcraft si nezaslouzi aby ho hrali lidi jako ty ...

cerny rytir si hracu vazi stejne jako jakakoli jina herna ..
slevy mas na kazdou druhou vec. vstupny na turnaje je lecky spis parodie ... premrsteny ceny starteru nezaved ... pokud umis pocitat tak sisi vsiml ze corfix je prodaval za 400 s 10proc slevou ... tje 440 9kc neni premrstena cena, alespon pro normalniho cloveka ne a lididem na podpore karetni hry urceny nejsou ...

Startovny se zvedlo protoze se zmenil format turnaje , zvedlo se o celych neuveritelnych 50kc !!!§! takova tragedie kuli tomu 50 tam asi nepudu
dyk bych se za to ani nenajed ...

Neochotni pracovnici ? tjn to te asi zabije a strasne urazi kdyz ti reknou
jo tak prosimte chvilku pockej nez todle dodelam a pak se ti budu venovat ... chapu, to mne taky urazi do takovy miry ze asi tam uz nikdy nepudu, asi se odstehuju do australie abych byl tomu prokletymu mistu co nejdal ...

To se ti povedlo udelat tyhle hre do zacatku krasnou reklamu, a jeste lepsi outpostu silne pochybuju ze tam budou ted turnaje s mezimestskou ucasti, kdybych jel 3hodiny z brna dojel tam a tam byl nekdo jako ty tak se asi taky vickrat neukazu ...
Návrat nahoru Goto down
DeadAvatar

DeadAvatar

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyThu Nov 09, 2006 4:01 pm

nj tak to bych v tom pripade nechtel bejt na tvym miste aby ze mne udelal nejvetsiho kretena zak zakladni skoly, ja bych si ten starter koupil klidne i za 600 stovek kdyby ho meli .... jak vidis ty si asi jedinej komu to pride naprosto ukrivdujici ze musi dat o 50vic jinak by ty startery nebyly beznadejne vyprodany, jop ja ziju nejvic pro rytire sem tam dokonce jednou mesicne na turnaji, spis mne dostava jak nekdo muze strhnout 20postovej flame kuli 50 kc ...
Návrat nahoru Goto down
Marcos

Marcos

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyThu Nov 09, 2006 4:02 pm

Všichni lidé v České republice nejsou tak movití jako ty!!! lol!

DeadAvatar napsal:
nj tak to bych v tom pripade nechtel bejt na tvym miste aby ze mne udelal nejvetsiho kretena zak zakladni skoly, ja bych si ten starter koupil klidne i za 600 stovek kdyby ho meli .... jak vidis ty si asi jedinej komu to pride naprosto ukrivdujici ze musi dat o 50vic jinak by ty startery nebyly beznadejne vyprodany, jop ja ziju nejvic pro rytire sem tam dokonce jednou mesicne na turnaji, spis mne dostava jak nekdo muze strhnout 20postovej flame kuli 50 kc ...
Návrat nahoru Goto down
DeadAvatar

DeadAvatar

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyThu Nov 09, 2006 4:07 pm

tjn a jeste ze tak bejt vsichni tak moviti jako ja tak sme v HDP nekde za nigerii ....
Návrat nahoru Goto down
Vadan

Vadan

Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 09. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyThu Nov 09, 2006 4:11 pm

Marcos napsal:
Všichni lidé v České republice nejsou tak movití jako ty!!! lol!

DeadAvatar napsal:

Btw mohu se Pana "byl jsem dvakrat v cernem rytiri" zeptak, kolik mu je let? Dekuji
Návrat nahoru Goto down
Mic-Hal

Mic-Hal

Poeet p?íspivku : 240
Registration date : 07. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ EmptyFri Nov 10, 2006 12:49 am

Myslím, že je na čase tuhle debatu trochu uklidnit.
Co se zvedání cen starteru či turnaje týče, je sice pravda že 50,- skoro nikoho vážně nevytrhne, ale jde tady přeci jen spíše o princip.
A práve protože drtivá většina lidí si starter stejně koupí / na turnaj stejně půjdou, je to zvýšení poněkud povážlivé. Ano, pokud mám na skladě zboží, po kterém je obrovský zájem, je přeci marketingově výhodné zvednout ceny a prodat to s o to větším ziskem. Ale o něčem to svědčí.
Jinak opakuji, že proti ČR nic moc osobně nemám, je to herna, která z finančního hlediska má možnosti, o kterých si Outpost může tak leda nechat zdát a to je jeho velká výhoda.
Ale já raději zajdu do místa, kde je uvolněná atmosféra, pohoda a fajn lidi (aspoň většinou, i tady jsou černé vovce).
MKP
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ   Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ Empty

Návrat nahoru Goto down

Pražský obchod ČERNÝ RYTÍŘ
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
World of Warcraft TCG Fórum :: World of Warcraft Trading Card Game :: Pokec o hře-
Přejdi na: