| Crafted materiály | |
|
|
Budete si objednávat od UDE nějaké crafted itemy? | Ano, mám na to vše co potřebuji | | 9% | [ 1 ] | Ano, ale ještě nemám vše potřebné | | 91% | [ 10 ] | Ještě nevím, zdají se mi ty věci slabé | | 0% | [ 0 ] | Ne, nestojí to za to | | 0% | [ 0 ] | Ne, nemám na to materiály | | 0% | [ 0 ] |
| Celkem hlasů : 11 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Miloush
Poeet p?íspivku : 35 Localisation : Temná sluje Registration date : 24. 10. 06
| Předmět: Crafted materiály Sun Nov 25, 2007 8:53 pm | |
| | |
|
| |
Vader
Poeet p?íspivku : 248 Age : 32 Localisation : Stod Registration date : 16. 04. 07
| Předmět: Re: Crafted materiály Mon Nov 26, 2007 2:13 pm | |
| - Miloush napsal:
- I když to asi nepatří do této sekce, je asi jediná, ve které se něco děje. Pokud někomu z vás chybí nějaké materiály na objednání, tak jsme je dali do prodeje. Přímo tady - http://www.rebelteam.net/produkty/wow-kusovky/crafting-material/
Zkuste prosím odpovědět na anketu, ať víme, jestli tato aktivita pro vás má smysl. nemaj tam nic co potřebuju | |
|
| |
Miloush
| Předmět: Re: Crafted materiály Mon Nov 26, 2007 3:27 pm | |
| Tak to je zvláštní, podle mě máme všechny materiály, které existují. Nebo že by ten příspěvek byl namířen někam jinam? :-) | |
|
| |
Vader
Poeet p?íspivku : 248 Age : 32 Localisation : Stod Registration date : 16. 04. 07
| Předmět: Re: Crafted materiály Mon Nov 26, 2007 7:11 pm | |
| - Miloush napsal:
- Tak to je zvláštní, podle mě máme všechny materiály, které existují. Nebo že by ten příspěvek byl namířen někam jinam? :-)
ba joo máte tam Primal shadow ale nemáte FelSteel bar | |
|
| |
Miloush
| Předmět: Re: Crafted materiály Mon Nov 26, 2007 9:28 pm | |
| | |
|
| |
Vader
| Předmět: Re: Crafted materiály Mon Nov 26, 2007 11:36 pm | |
| | |
|
| |
Miloush
| Předmět: Re: Crafted materiály Tue Nov 27, 2007 9:17 pm | |
| Tak to bohužel nevím proč. Mimochodem, dneska jsme začali prodávat kusovky March of the Legions, třeba něco najdeš tam | |
|
| |
Vader
| Předmět: Re: Crafted materiály Wed Nov 28, 2007 12:47 pm | |
| - Miloush napsal:
- Tak to bohužel nevím proč. Mimochodem, dneska jsme začali prodávat kusovky March of the Legions, třeba něco najdeš tam
jo dobrý až teď sem si uvědomil nikdy nevěř E-bay prodávali tam axe of legion za 6 dolarů a vona u vás stojí jen 17 kč a jí jí vyměnil za Inervatte | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Crafted materiály | |
| |
|
| |
| Crafted materiály | |
|