| Bývalí hráči MTG? | |
|
+7Seda Jin92 Vlado_xXx HERNA KENTAUR DeadAvatar Petersis Sam Elanius 11 posters |
Hráli jste MTG? | Ano | | 49% | [ 23 ] | Ne, ale hrál jsem jinou sběratelskou karetní hru. | | 21% | [ 10 ] | Ne, nikdy jsem nehrál sběratelskou karetní hru. | | 6% | [ 3 ] | Hraji zároveň MTG i WOW... | | 23% | [ 11 ] |
| Celkem hlasů : 47 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Sam Elanius
Poeet p?íspivku : 53 Localisation : Chrudim Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Bývalí hráči MTG? Sun Nov 05, 2006 11:16 am | |
| Chtěl bych udělat takovej průzkum. Proč jste začali hrát WoW tcg?
Já jsem se vyprd na Magic a začal jsem hrát WoW tcg, protože už v MTG jsem byl průměr a hlavně se mi vůbec nelíbí obrázky na karet MTG v 8(možná i víc) posledních edicích. V některých případech jde o neidentifikovatelný obrázek, který už nemá vůbec nic společného s fantasy tematikou a jde spíš o SCI-FI (mirrodin block). Taky už jsem chtěl skusit jiný princip hraní a WoW mi přijde optimální. Sice jsem nehrál World of Warcraft online game, ale hrál jsem Warcraft III. a ten se mi moc líbil.
Jak jste na tom vy? | |
|
| |
Petersis
Poeet p?íspivku : 75 Registration date : 05. 10. 06
| Předmět: Re: Bývalí hráči MTG? Sun Nov 05, 2006 11:28 am | |
| Ja jsem se o WOW TGC dozvedel vlastne s allakhazamu. Hledal jsem si informace kvuli Q a najednou vidim banner WOW Card game - tak na to kliknu a hned pisu kamosovi. Pak sem hledal nejake fora a ruzne stranky prave o tomhle. Dozvedel sem se o nejakych strankach (mezi ktere patri mimojine i tadle). Stahnul sem si demobalicek a pak sem si objednal cely starter. Jeste nez priser starter sem si objednal dalsi dva booostry a pak dalsi dva.
Jsem co se tyce karetnich her novacek. Protoze jsem nikdy predtim nic takoveho nehral. Zkousel jsem MtG a moc me to nebavilo. (je pravda ze jsem hral s demo balickem) a taky spoluzaci hrajou MtG a prave kvuli nim bych to uz vzivote nehral (az na par jsou to lamy). A tak sem se zacinal zajimat o todle. Ucil se a ted uz me to bavi a dovoluju si rict ze bych si spise zahral snekym wow tgc nez WoW PC hru. | |
|
| |
DeadAvatar
Poeet p?íspivku : 78 Age : 35 Localisation : Praha Registration date : 28. 10. 06
| Předmět: Re: Bývalí hráči MTG? Sun Nov 05, 2006 4:55 pm | |
| hraval sem magic, warlordy,Vs. System, LotRa hraju V:tES a onlinovku taky nema to spatny pravidla gosu obrazky,dobryho distributora a celkem fair pro-circuit akorat to leze moc do penez ... klady vyrazne prevazujou | |
|
| |
HERNA KENTAUR
Poeet p?íspivku : 76 Age : 40 Registration date : 14. 01. 07
| Předmět: Re: Bývalí hráči MTG? Mon Jan 15, 2007 9:58 pm | |
| Taky se přiznám MTG a další karetní hry jsem hrál | |
|
| |
Vlado_xXx
Poeet p?íspivku : 139 Registration date : 13. 01. 07
| Předmět: Re: Bývalí hráči MTG? Sun Jan 21, 2007 3:29 pm | |
| Začínal jsem s Wastelands pak přešel na Lotr, nakonec na VS System a ted todle...MtG jsem hrál ale moc mě nebaví... | |
|
| |
Jin92
Poeet p?íspivku : 6 Age : 32 Localisation : Třtice Registration date : 30. 09. 06
| Předmět: Re: Bývalí hráči MTG? Sun Jan 28, 2007 7:36 pm | |
| Ja hral asi rok a pul LOTRa ,ale jenom s kamosema ze skoly...jinak wow online sem hral asi 5 mesicu ,ale je to desnej zrout casu a penez......tohle sice taky slusne zere penize ,ale ste aspon v realnym svete (kdo skoncil s wow urcite vy vo cem mluvim...) .............ale nejspis se k wow online zase uchylim ,sem uz asi holt zavislej | |
|
| |
Seda
Poeet p?íspivku : 4 Age : 31 Registration date : 03. 02. 07
| Předmět: Re: Bývalí hráči MTG? Sat Feb 03, 2007 6:31 pm | |
| hral jsem magicy (ale jen tak mezi kamosema) a wow tcg chci hrat protoze hraju wow ,a wow carty vypadaj zajimave | |
|
| |
Mammooth
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 17. 02. 07
| Předmět: Re: Bývalí hráči MTG? Sun Feb 18, 2007 4:47 pm | |
| Pokemoni, MTG, LotR, ..... WoW MMORPG a ted muzu i ve skole (a povidejte neco o zavislosti) | |
|
| |
Kergan
Poeet p?íspivku : 8 Age : 33 Registration date : 22. 01. 07
| Předmět: Re: Bývalí hráči MTG? Sun Feb 18, 2007 11:19 pm | |
| Ja sem zacinal s Pokemonama ( ) ale jelikoz sem neumel moc anglicky tak me kamos ozral o nejlepsi karty WoW:TCG sem zacal hrat kuli odpocinku od normalniho WoW kery hraju uz skoro 2 roky xD | |
|
| |
shramana
Poeet p?íspivku : 18 Localisation : Bratislava Registration date : 16. 03. 07
| Předmět: Re: Bývalí hráči MTG? Sun Mar 18, 2007 3:11 pm | |
| Zbieral som predtým Pokémon karty, ktoré doteraz mám, no bohužiaľ to všetkých ostatných omrzelo. Navyše, tie posledné edície boli už naozaj úplne uletené (dúfam, že tu sa to nestane!). Magic som nezbieral, ale trochu hrával. WoW sa mi zdá lepšie ako Magic, hlavné rozdiely sú zároveň aj výhodami: systém resourcov, bojový systém, flip power hrdinov. Ale ako veľké negatívum vidím, že oproti Magicu má WoW oveľa horšiu atmosféru (nieže by malo zlú, ale Magic mal vynikajúcu - a to napriek tomu, že som nikdy nemal vlastné karty). Ja nehrávam WoW MMO, takže možno pre online hráčov to je familiárnejšie a atmosféra sa im zdá lepšia. Ale Magic mi pripadal viac fantazijný, otvorený, pestrý, obrázky boli krajšie (tie landy!); zatiaľ čo obrázky na WoW sa príliš koncetrujú na vyobrazenie osoby, nie sú tam také pekné panorámy, takmer vôbec nevidieť prírodu (vzácnou výnimkou je nový Tanwa the Marsman - tú kartu musím mať ) a aj keď alík môže byť v zásade akýkoľvek, v drvivej väčšine to je z tých 8 (10) základných rás, zatiaľ čo v Magicu to bolo zaujímavejšie. | |
|
| |
Redswif
Poeet p?íspivku : 244 Localisation : Brno Registration date : 01. 11. 06
| Předmět: Re: Bývalí hráči MTG? Sun Mar 18, 2007 9:13 pm | |
| Oki Wow je jedna z první TCG do kterých jsem se pořádně obul V magikách jsem to jen tak šolíchal!!! BAttlestar galactic jsem jen tak natuk a to stejný Yu-gi-oh!! Takže lidí WoW je určitě lepší než magik!!! Tkže hrajte,hrajte a hrajte!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Bývalí hráči MTG? | |
| |
|
| |
| Bývalí hráči MTG? | |
|