| Nováčci | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Serwak
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 08. 11. 07
| Předmět: Nováčci Fri Nov 09, 2007 9:39 pm | |
| jsem nováček z Ostravy chci začít hrát a nevím moc podrobností, najde se tady někdo z Ostravy kdo mi poradí? Zajímá mě jestli někdo neví nějaký obchod s World of Warcraft TCG v Ostravě? | |
|
| |
Serwak
| Předmět: Re: Nováčci Sat Nov 10, 2007 1:37 am | |
| Poraďte, mám si koupit starter HoA, DP nebo si mám udělat balíček z kusovek? Jestli poslední možnost, tak si mám udělat trpaslík rogue/ piest/ warrior/ hunter nebo člověk paladin? | |
|
| |
Vader
Poeet p?íspivku : 248 Age : 32 Localisation : Stod Registration date : 16. 04. 07
| Předmět: Re: Nováčci Sat Nov 10, 2007 10:53 am | |
| hele ty si ten s fora mih-teamu že jo ? | |
|
| |
Mic-Hal
Poeet p?íspivku : 240 Registration date : 07. 11. 06
| Předmět: Re: Nováčci Sat Nov 10, 2007 10:55 am | |
| Když začínáš je starter dobrou volbou, pokud jsem dobře viděl, jsou navíc teď v nějaké akci (booster zdarma), takže neváhej : ) | |
|
| |
Serwak
| Předmět: Re: Nováčci Sat Nov 10, 2007 10:56 am | |
| - Vader napsal:
- hele ty si ten s fora mih-teamu že jo ?
nn já jsem ten z WoW herní web fórum | |
|
| |
Vader
Poeet p?íspivku : 248 Age : 32 Localisation : Stod Registration date : 16. 04. 07
| Předmět: Re: Nováčci Sun Nov 11, 2007 10:54 am | |
| | |
|
| |
Serwak
| Předmět: Re: Nováčci Sun Nov 11, 2007 11:37 am | |
| | |
|
| |
Vader
| Předmět: Re: Nováčci Sun Nov 11, 2007 8:54 pm | |
| - Serwak napsal:
- Vader napsal:
- jj herni web ... ja sme tam taky .. hele jestly chceš začít tak doporučuju www.warmaster.cz a tam je akce že když si koupíš HoA starter tak k němu dostaneš booster zdarma jak už tady řekl klobouk
EDIT: přesněji tady : http://www.warmaster.cz/detail/heroes-of-azeroth-starter-booster-zdarma-1/ a mám si koupit starter HoA nebo DP mno ty nepotřebuješ zrovna náký supa dupa karty když začínáš tak bych si koupil HoA když je ktomu ten booster zdarma | |
|
| |
Serwak
| Předmět: Re: Nováčci Sun Nov 11, 2007 8:56 pm | |
| - Vader napsal:
- Serwak napsal:
- Vader napsal:
- jj herni web ... ja sme tam taky .. hele jestly chceš začít tak doporučuju www.warmaster.cz a tam je akce že když si koupíš HoA starter tak k němu dostaneš booster zdarma jak už tady řekl klobouk
EDIT: přesněji tady : http://www.warmaster.cz/detail/heroes-of-azeroth-starter-booster-zdarma-1/ a mám si koupit starter HoA nebo DP mno ty nepotřebuješ zrovna náký supa dupa karty když začínáš tak bych si koupil HoA když je ktomu ten booster zdarma booster zdarma je i u DP | |
|
| |
Vader
| Předmět: Re: Nováčci Sun Nov 11, 2007 8:59 pm | |
| - Serwak napsal:
- Vader napsal:
- Serwak napsal:
- Vader napsal:
EDIT: přesněji tady : http://www.warmaster.cz/detail/heroes-of-azeroth-starter-booster-zdarma-1/ a mám si koupit starter HoA nebo DP mno ty nepotřebuješ zrovna náký supa dupa karty když začínáš tak bych si koupil HoA když je ktomu ten booster zdarma booster zdarma je i u DP jo?? to sem nevedel vtom případně je to na tobě | |
|
| |
Veverka
Poeet p?íspivku : 136 Localisation : Brno Registration date : 23. 08. 06
| Předmět: Re: Nováčci Tue Nov 20, 2007 7:17 pm | |
| No ta akce by měla být všude už asi od prázdnin. Nemá to jen Warmaster, ale měly to i všechny herny a obchody apod. | |
|
| |
Vlado_xXx
Poeet p?íspivku : 139 Registration date : 13. 01. 07
| Předmět: Re: Nováčci Thu Nov 22, 2007 4:19 pm | |
| No jestli jsi z Ostravy tak bych do toho asi nesel...herna Kentaur ma noveho majitele a ten o WoW nechce ani slyset, jestli v Ostrave karty tak jedine Magic nebo Pokemon.. | |
|
| |
holubinho
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 04. 02. 09
| Předmět: Re: Nováčci Wed Feb 04, 2009 2:25 pm | |
| | |
|
| |
Vader
| Předmět: Re: Nováčci Mon Feb 23, 2009 5:26 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nováčci | |
| |
|
| |
| Nováčci | |
|