| Nový web | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Veverka
Poeet p?íspivku : 136 Localisation : Brno Registration date : 23. 08. 06
| Předmět: Nový web Mon Oct 08, 2007 12:44 pm | |
| A máme tu nový web. Věřím že se bude líbit a předem se omlouvám za jisté nedostatky, které jsou ještě v řešení. Stránky zatím stále prochází úpravami a proto prosím pokud máte nějaké konstruktivní návrhy a připomínky co byste jak chtěli, nebo naopak nechtěli, prosím napište mi na mvancurova@corfix.cz. Web je především pro Vás a proto budu ráda když bude podle vašich představ. | |
|
| |
Vader
Poeet p?íspivku : 248 Age : 32 Localisation : Stod Registration date : 16. 04. 07
| Předmět: Re: Nový web Mon Oct 08, 2007 1:46 pm | |
| - Veverka napsal:
- A máme tu nový web. Věřím že se bude líbit a předem se omlouvám za jisté nedostatky, které jsou ještě v řešení. Stránky zatím stále prochází úpravami a proto prosím pokud máte nějaké konstruktivní návrhy a připomínky co byste jak chtěli, nebo naopak nechtěli, prosím napište mi na mvancurova@corfix.cz. Web je především pro Vás a proto budu ráda když bude podle vašich představ.
hele dou ty nový stránky pustit v Mozzile firefox ?? ted sem ve škole ale doma mě to nějak nefachá | |
|
| |
Veverka
| Předmět: Re: Nový web Mon Oct 08, 2007 2:50 pm | |
| Přímo tady v práci používám Mozillu a jede mi to v pohodě. Pokud by to náhodou nebylo pro něco optimalizované, prosím upozorněte mě. Dík. | |
|
| |
Mic-Hal
Poeet p?íspivku : 240 Registration date : 07. 11. 06
| Předmět: Re: Nový web Mon Oct 08, 2007 3:21 pm | |
| Třeba tyhle fóra .) A to jak v Mozzile, tak v IE. nefunguje nějak grafika. Rozbité obrázky pro staré/nové příspěvky a celé je to takové rozhozené. | |
|
| |
Veverka
| Předmět: Re: Nový web Mon Oct 08, 2007 3:48 pm | |
| Fórum by mělo být také nové, zatím se bavím o webu. Ale i fórum přijde ke slovu. | |
|
| |
Vader
Poeet p?íspivku : 248 Age : 32 Localisation : Stod Registration date : 16. 04. 07
| Předmět: Re: Nový web Thu Oct 11, 2007 5:00 pm | |
| předešlej degizn fora se mi teda rozhodne libil vic | |
|
| |
Falagar
Poeet p?íspivku : 25 Registration date : 24. 10. 06
| Předmět: Re: Nový web Sun Oct 14, 2007 10:38 am | |
| Nový web má určitě pěkný design, líbí se mi i některé vychytávky (tedy až začnou pořádně fungovat). Jen pár připomínek: - v odkazech: " www.wowcards.org - stránka s přehlednou databází karet" Mají sice přehlednou databázi karet, ale neaktualizovanou snad od ledna tohoto roku, takže bych tento odkaz spíše nahradil výbornou stránkou http://www.wowtcgdb.com/, která slouží čistě jako databáze wowkových karet. - Crafting redemption program: Sice už vyšly nějaké recepty, Vámi uváděný však není první, ale druhý v pořadí a den po vyjítí novinky odhalili třetí (viz http://www.ude.com/wow). Jinak by mne ohledně tohoto zajímalo, zdali bude možno tyto karty vyměňovat za předměty i někde u nás v republice. Toť prozatím vše. Dobrá práce a jen tak dál. | |
|
| |
chapadlo
Poeet p?íspivku : 89 Localisation : praha Registration date : 03. 04. 07
| Předmět: Re: Nový web Mon Oct 29, 2007 2:26 pm | |
| kdy uz se konecne dodela to forum?? neda se na to koukat (to ze forum funguje pod explorerem, neznamena ze je funkcni, protoze treba ve firefoxu ani v opere se to cist neda) | |
|
| |
Vader
| Předmět: Re: Nový web Mon Oct 29, 2007 2:47 pm | |
| | |
|
| |
Veverka
| Předmět: Re: Nový web Tue Nov 20, 2007 7:14 pm | |
| Souhlasím, používám firefox. Fórum se ale zatím neměnilo, takže nechápu najednou ty výhrady k němu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nový web | |
| |
|
| |
| Nový web | |
|