World of Warcraft TCG Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
World of Warcraft TCG Fórum

stránky worldofwarcraft.corfix.cz

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Za koho budete hrát ?

Goto down 
+16
Panoramix
Fyrn
xeen
DeadAvatar
Morzan
Petersis
Falagar
Squier
..::GUARDIAN::..
Veverka
Jin92
tazo
Sam Elanius
Kronos_1024
Silverhound
Teo
20 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
DeadAvatar

DeadAvatar

Poeet p?íspivku : 78
Registration date : 28. 10. 06

Za koho budete hrát ? - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Za koho budete hrát ?   Za koho budete hrát ? - Stránka 2 EmptySat Oct 28, 2006 6:21 pm

Budu hrat to do ceho otevru nejvic Rare :-)
a o ty startery ani nejde random startery se daj prekousnout
vic se mi treba libi ze sem zatim otevrel pul displaye a nemam zadnej epic
co vy ? mate uz nejaky ... docela by mne to zajimalo .)
Návrat nahoru Goto down
xeen

xeen

Poeet p?íspivku : 70
Registration date : 23. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Za koho budete hrát ?   Za koho budete hrát ? - Stránka 2 EmptySun Oct 29, 2006 11:05 am

DeadAvatar napsal:
co vy ? mate uz nejaky ... docela by mne to zajimalo .)

Zatim jen tohle:
167 1 Rise to the Challenge Ability
195 1 Lady Jaina Proudmoore Ally
201 1 Lord Grayson Shadowbreaker Ally
300 1 Stronghold Gauntlets Armor
302 1 Wall of the Dead Armor
335 1 Teebu's Blazing Longsword Weapon
Návrat nahoru Goto down
Teo
Admin
Teo

Poeet p?íspivku : 156
Registration date : 20. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Za koho budete hrát ?   Za koho budete hrát ? - Stránka 2 EmptySun Oct 29, 2006 11:18 am

Prý zatím Razz
Návrat nahoru Goto down
http://www.worldofwarcraft.corfix.cz
Fyrn

Fyrn

Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 27. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Za koho budete hrát ?   Za koho budete hrát ? - Stránka 2 EmptySun Oct 29, 2006 2:35 pm

Mě je vlastně jedno, co budu mít ve starteru. Hlavně že tam něco bude (ikdyž bych rád hrdinu Moonshadow a trochu mám radši Hordu).
Návrat nahoru Goto down
Panoramix

Panoramix

Poeet p?íspivku : 93
Registration date : 30. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Za koho budete hrát ?   Za koho budete hrát ? - Stránka 2 EmptyTue Oct 31, 2006 5:44 pm

Ja sem chtel druida a mam dva Elendrily, nocni lovce. Kdyby nekdo z Plzne a okoli chtel aliancniho huntera, tak klidne vymenim, nejlepe za druida.
Návrat nahoru Goto down
http://www.nighthunterswow.ic.cz
Alfray

Alfray

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 02. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Za koho budete hrát ?   Za koho budete hrát ? - Stránka 2 EmptyThu Nov 02, 2006 7:17 pm

Ahoj lidi,
já jsem s tm co mám naprosto spokojenej. Koupil jsem jedinej starter a přál jsem si Radaka. Otevřu starter podívám se co tam a najednou úplně nevýslovná radost Surprised . No zkuste hádat co tam bylo. Radak Doombringer s mým milovaným povoláním warlock. V boosterech jsem potom ještě našel další věci co se mi k tomu hodili (např. corruption, sever the cord a další). Potom jsem tam ještě našel Dizdemonu, takže kdyby mě nebavila horda, jenom prohodim Radaka za ní, vymenim spojence a je to. Laughing
Návrat nahoru Goto down
xeen

xeen

Poeet p?íspivku : 70
Registration date : 23. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Za koho budete hrát ?   Za koho budete hrát ? - Stránka 2 EmptyThu Nov 02, 2006 7:47 pm

Alfray napsal:
Ahoj lidi,
já jsem s tm co mám naprosto spokojenej. Koupil jsem jedinej starter a přál jsem si Radaka. Otevřu starter podívám se co tam a najednou úplně nevýslovná radost Surprised . No zkuste hádat co tam bylo.
Uprimny gratz Very Happy

_
Návrat nahoru Goto down
Petersis

Petersis

Poeet p?íspivku : 75
Registration date : 05. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Za koho budete hrát ?   Za koho budete hrát ? - Stránka 2 EmptyThu Nov 02, 2006 7:50 pm

Alfray napsal:
Ahoj lidi,
já jsem s tm co mám naprosto spokojenej. Koupil jsem jedinej starter a přál jsem si Radaka. Otevřu starter podívám se co tam a najednou úplně nevýslovná radost Surprised . No zkuste hádat co tam bylo. Radak Doombringer s mým milovaným povoláním warlock. V boosterech jsem potom ještě našel další věci co se mi k tomu hodili (např. corruption, sever the cord a další). Potom jsem tam ještě našel Dizdemonu, takže kdyby mě nebavila horda, jenom prohodim Radaka za ní, vymenim spojence a je to. Laughing

hmmm nevymenis? Laughing Laughing
Návrat nahoru Goto down
Alfray

Alfray

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 02. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Za koho budete hrát ?   Za koho budete hrát ? - Stránka 2 EmptyThu Nov 02, 2006 9:48 pm

Petersis napsal:
Alfray napsal:
Ahoj lidi,

To by mě ani ve snu nenapadlo. affraid Vyměnil bych jenom asi 8 karet který mi jsou k ničemu, protože se vůbec nehoděj k warlokovi (teda pokud bych je nechtěl jako zdroje bounce a to nechci ).
Návrat nahoru Goto down
Petersis

Petersis

Poeet p?íspivku : 75
Registration date : 05. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Za koho budete hrát ?   Za koho budete hrát ? - Stránka 2 EmptyThu Nov 02, 2006 10:12 pm

Alfray napsal:
Petersis napsal:
Alfray napsal:
Ahoj lidi,

To by mě ani ve snu nenapadlo. affraid Vyměnil bych jenom asi 8 karet který mi jsou k ničemu, protože se vůbec nehoděj k warlokovi (teda pokud bych je nechtěl jako zdroje bounce a to nechci ).

To byl vtip ... a jestli v tech kartach nebylo neco pro rogue tak me je to fuk Smile

Ale jestli by si chtel pro locka nejake ability tak ti za nejakou rpo rogua vymenim - nejake bych mel (vymniem za baility pro rogue nebo pala)
Návrat nahoru Goto down
Faragorn

Faragorn

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 11. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Za koho budete hrát ?   Za koho budete hrát ? - Stránka 2 EmptySat Nov 11, 2006 11:16 pm

Nj, ja mam tiez Radaka. Nemam rad trollov. warrov este prekusnem, ale trollov a orcov nie. Mam rad undead a taurenov, ale najradsej Night Elfov. Povolanim by mohol byt paladin alebo druid. Ale v jednom boostri mam Gracussa paladina, tak sa pokusim postavit pack na nom.
PS: ako sa daju pouzit v hre tie velke karty hrdinov?
Návrat nahoru Goto down
Panoramix

Panoramix

Poeet p?íspivku : 93
Registration date : 30. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Za koho budete hrát ?   Za koho budete hrát ? - Stránka 2 EmptySat Nov 11, 2006 11:54 pm

hmm, to ma nekdo stesti Smile Ja sem musel pracne Moonshadow vymenit za Elendrila Smile Kazdopadne uz se tesim na dalsi edici, protoze miluju druidy, ale Moonshadow nema nejlepsi obrazek a ani schopnosti a profese, ktery bych chtel Sad
Návrat nahoru Goto down
http://www.nighthunterswow.ic.cz
Idefix

Idefix

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 14. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Za koho budete hrát ?   Za koho budete hrát ? - Stránka 2 EmptyThu Dec 14, 2006 10:43 pm

Já jsem si koupil 1 start a mel tam lidskeho paladina + samou alianci ale behem tedne za pomoci bratra sem to prestavel na taurena shamana- me nejoblibenejsi povolani a rasa ve wow tcg se my u nej libi napr Like a Star @ heaven Earthbind Totem Like a Star @ heaven
Návrat nahoru Goto down
snorlax

snorlax

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 15. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Za koho budete hrát ?   Za koho budete hrát ? - Stránka 2 EmptyFri Dec 15, 2006 9:19 pm

Rád bych za Eledrila nebo Warraxe
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Za koho budete hrát ?   Za koho budete hrát ? - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Za koho budete hrát ?
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
World of Warcraft TCG Fórum :: World of Warcraft Trading Card Game :: Pokec o hře-
Přejdi na: