| Za koho budete hrát ? | |
|
+16Panoramix Fyrn xeen DeadAvatar Morzan Petersis Falagar Squier ..::GUARDIAN::.. Veverka Jin92 tazo Sam Elanius Kronos_1024 Silverhound Teo 20 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
DeadAvatar
Poeet p?íspivku : 78 Age : 35 Localisation : Praha Registration date : 28. 10. 06
| Předmět: Re: Za koho budete hrát ? Sat Oct 28, 2006 6:21 pm | |
| Budu hrat to do ceho otevru nejvic Rare :-) a o ty startery ani nejde random startery se daj prekousnout vic se mi treba libi ze sem zatim otevrel pul displaye a nemam zadnej epic co vy ? mate uz nejaky ... docela by mne to zajimalo .) | |
|
| |
xeen
Poeet p?íspivku : 70 Localisation : Brno Registration date : 23. 10. 06
| Předmět: Re: Za koho budete hrát ? Sun Oct 29, 2006 11:05 am | |
| - DeadAvatar napsal:
- co vy ? mate uz nejaky ... docela by mne to zajimalo .)
Zatim jen tohle: 167 1 Rise to the Challenge Ability 195 1 Lady Jaina Proudmoore Ally 201 1 Lord Grayson Shadowbreaker Ally 300 1 Stronghold Gauntlets Armor 302 1 Wall of the Dead Armor 335 1 Teebu's Blazing Longsword Weapon | |
|
| |
Teo Admin
Poeet p?íspivku : 156 Age : 33 Registration date : 20. 08. 06
| Předmět: Re: Za koho budete hrát ? Sun Oct 29, 2006 11:18 am | |
| Prý zatím | |
|
| |
Fyrn
Poeet p?íspivku : 9 Age : 34 Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: Za koho budete hrát ? Sun Oct 29, 2006 2:35 pm | |
| Mě je vlastně jedno, co budu mít ve starteru. Hlavně že tam něco bude (ikdyž bych rád hrdinu Moonshadow a trochu mám radši Hordu). | |
|
| |
Panoramix
Poeet p?íspivku : 93 Age : 34 Localisation : Karazhan, jinak Plzen Registration date : 30. 10. 06
| Předmět: Re: Za koho budete hrát ? Tue Oct 31, 2006 5:44 pm | |
| Ja sem chtel druida a mam dva Elendrily, nocni lovce. Kdyby nekdo z Plzne a okoli chtel aliancniho huntera, tak klidne vymenim, nejlepe za druida. | |
|
| |
Alfray
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 02. 11. 06
| Předmět: Re: Za koho budete hrát ? Thu Nov 02, 2006 7:17 pm | |
| Ahoj lidi, já jsem s tm co mám naprosto spokojenej. Koupil jsem jedinej starter a přál jsem si Radaka. Otevřu starter podívám se co tam a najednou úplně nevýslovná radost . No zkuste hádat co tam bylo. Radak Doombringer s mým milovaným povoláním warlock. V boosterech jsem potom ještě našel další věci co se mi k tomu hodili (např. corruption, sever the cord a další). Potom jsem tam ještě našel Dizdemonu, takže kdyby mě nebavila horda, jenom prohodim Radaka za ní, vymenim spojence a je to. | |
|
| |
xeen
Poeet p?íspivku : 70 Localisation : Brno Registration date : 23. 10. 06
| Předmět: Re: Za koho budete hrát ? Thu Nov 02, 2006 7:47 pm | |
| - Alfray napsal:
- Ahoj lidi,
já jsem s tm co mám naprosto spokojenej. Koupil jsem jedinej starter a přál jsem si Radaka. Otevřu starter podívám se co tam a najednou úplně nevýslovná radost . No zkuste hádat co tam bylo. Uprimny gratz _ | |
|
| |
Petersis
Poeet p?íspivku : 75 Registration date : 05. 10. 06
| Předmět: Re: Za koho budete hrát ? Thu Nov 02, 2006 7:50 pm | |
| | |
|
| |
Alfray
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 02. 11. 06
| Předmět: Re: Za koho budete hrát ? Thu Nov 02, 2006 9:48 pm | |
| | |
|
| |
Petersis
Poeet p?íspivku : 75 Registration date : 05. 10. 06
| Předmět: Re: Za koho budete hrát ? Thu Nov 02, 2006 10:12 pm | |
| | |
|
| |
Faragorn
Poeet p?íspivku : 31 Age : 32 Registration date : 11. 11. 06
| Předmět: Re: Za koho budete hrát ? Sat Nov 11, 2006 11:16 pm | |
| Nj, ja mam tiez Radaka. Nemam rad trollov. warrov este prekusnem, ale trollov a orcov nie. Mam rad undead a taurenov, ale najradsej Night Elfov. Povolanim by mohol byt paladin alebo druid. Ale v jednom boostri mam Gracussa paladina, tak sa pokusim postavit pack na nom. PS: ako sa daju pouzit v hre tie velke karty hrdinov? | |
|
| |
Panoramix
Poeet p?íspivku : 93 Age : 34 Localisation : Karazhan, jinak Plzen Registration date : 30. 10. 06
| Předmět: Re: Za koho budete hrát ? Sat Nov 11, 2006 11:54 pm | |
| hmm, to ma nekdo stesti Ja sem musel pracne Moonshadow vymenit za Elendrila Kazdopadne uz se tesim na dalsi edici, protoze miluju druidy, ale Moonshadow nema nejlepsi obrazek a ani schopnosti a profese, ktery bych chtel | |
|
| |
Idefix
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 14. 12. 06
| Předmět: Re: Za koho budete hrát ? Thu Dec 14, 2006 10:43 pm | |
| Já jsem si koupil 1 start a mel tam lidskeho paladina + samou alianci ale behem tedne za pomoci bratra sem to prestavel na taurena shamana- me nejoblibenejsi povolani a rasa ve wow tcg se my u nej libi napr Earthbind Totem | |
|
| |
snorlax
Poeet p?íspivku : 4 Age : 31 Localisation : ostrava Registration date : 15. 12. 06
| Předmět: Re: Za koho budete hrát ? Fri Dec 15, 2006 9:19 pm | |
| Rád bych za Eledrila nebo Warraxe | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Za koho budete hrát ? | |
| |
|
| |
| Za koho budete hrát ? | |
|