World of Warcraft TCG Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
World of Warcraft TCG Fórum

stránky worldofwarcraft.corfix.cz

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Chtel bych se vas zeptat

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Lord Ondrasan

Lord Ondrasan

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 02. 11. 06

Chtel bych se vas zeptat Empty
PříspěvekPředmět: Chtel bych se vas zeptat   Chtel bych se vas zeptat EmptyThu Nov 02, 2006 10:02 pm

Myslite ze bude mit WoW TCG hodne hracu protoze se mi herni system libi uz se tesim na dalsi sadu ale Jeste sem se se nerozhodl jestli do WoW pudu jinak hru na kompu parim tak se ozvete Predem DIKY bounce bounce
Návrat nahoru Goto down
Teo
Admin
Teo

Poeet p?íspivku : 156
Registration date : 20. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Chtel bych se vas zeptat   Chtel bych se vas zeptat EmptyThu Nov 02, 2006 10:04 pm

Nikdy mě nic tolik nebavilo, počítačové WoW už nehraju ale karty to je skvělá hra, jen to chce trénovat a mít stále něco nového (alespon booster za cas prinejhorsim, aby to nestálo).
Návrat nahoru Goto down
http://www.worldofwarcraft.corfix.cz
Lord Ondrasan

Lord Ondrasan

PříspěvekPředmět: Re: Chtel bych se vas zeptat   Chtel bych se vas zeptat EmptyThu Nov 02, 2006 10:07 pm

Jo dekuji tak asi si du zitra koupit booster(teda strarter) napisu co sem dostal pral bych si toho undead priesta nebo troll hunterku Prosiim at tam souu affraid

Naposledy upravil dne Thu Nov 02, 2006 10:26 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Panoramix

Panoramix

Poeet p?íspivku : 93
Registration date : 30. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Chtel bych se vas zeptat   Chtel bych se vas zeptat EmptyThu Nov 02, 2006 10:14 pm

Je zrvovna tu hunterku mam a kamos ma oba dva. Nejsi nahodou z Plzen a okoli? Ze kdyby si dostal neco jinyho, tak bysme to mohli vymenit.
Návrat nahoru Goto down
http://www.nighthunterswow.ic.cz
Lord Ondrasan

Lord Ondrasan

PříspěvekPředmět: Re: Chtel bych se vas zeptat   Chtel bych se vas zeptat EmptyThu Nov 02, 2006 10:17 pm

To ne sem z Prahy ale mohly bisme si to poslat kolik tak stoji postovny nevite nekdo
Návrat nahoru Goto down
Lord Ondrasan

Lord Ondrasan

PříspěvekPředmět: Re: Chtel bych se vas zeptat   Chtel bych se vas zeptat EmptyThu Nov 02, 2006 10:17 pm

To ne sem z Prahy ale mohly bisme si to poslat kolik tak stoji postovny nevite nekdo
Návrat nahoru Goto down
Panoramix

Panoramix

Poeet p?íspivku : 93
Registration date : 30. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Chtel bych se vas zeptat   Chtel bych se vas zeptat EmptyThu Nov 02, 2006 10:19 pm

kartu posles i v obalce, akorat nevim kolik ted stoji znamka
Návrat nahoru Goto down
http://www.nighthunterswow.ic.cz
Lord Ondrasan

Lord Ondrasan

PříspěvekPředmět: Re: Chtel bych se vas zeptat   Chtel bych se vas zeptat EmptyThu Nov 02, 2006 10:21 pm

TAk zejtra se koukni na forum reknu koho sem tam mnel
Bozee ja se tak tesim bounce bounce bounce bounce bounce
Návrat nahoru Goto down
Petersis

Petersis

Poeet p?íspivku : 75
Registration date : 05. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Chtel bych se vas zeptat   Chtel bych se vas zeptat EmptyThu Nov 02, 2006 10:34 pm

Ja se taky tesil. Protoze uz do demo baliceku jsem se zakousl. Hral jsem ho snad furt . A ted s kartama sem strasne spokojeny. Sice jsem chtel priesta ale rogue je velice silny. A vubec mi priest nechybi. A ted se tesim na dalsi 2 boostry (uz mam 4) . a Chtel bych loot kartu abych si nasetril na raid deck
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Chtel bych se vas zeptat   Chtel bych se vas zeptat Empty

Návrat nahoru Goto down

Chtel bych se vas zeptat
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
World of Warcraft TCG Fórum :: World of Warcraft Trading Card Game :: Pokec o hře-
Přejdi na: