World of Warcraft TCG Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
World of Warcraft TCG Fórum

stránky worldofwarcraft.corfix.cz

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

PRosiim poradte

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Vojtas_Cz

Vojtas_Cz

Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 02. 11. 06

PRosiim poradte Empty
PříspěvekPředmět: PRosiim poradte   PRosiim poradte EmptyThu Nov 02, 2006 9:20 am

Ahoj. Vcera mi prisli karty a ja vubec nemuzu v pravidelch vykoumat par veci. Kdyz vycerpam zdoje kam je dam ? do balicku ?? Nebo si je tam necham ??? Zdroj muze bejt jakakolivkarta ??? Nebo musi mi zustat v ruce na konci kola 7 karet ??? Kdyz jich mam vic tak je musim vylozit kam ???
Muze se utocit na jakejkoliv cil ? Napriklad ally na hrdinu ci naopak ? Pokud to teda nestoji karte primo napsany .

Predem diky za rady
(Sem to vcera nikde nevykoumal study study study Sad
Návrat nahoru Goto down
xeen

xeen

Poeet p?íspivku : 70
Registration date : 23. 10. 06

PRosiim poradte Empty
PříspěvekPředmět: Re: PRosiim poradte   PRosiim poradte EmptyThu Nov 02, 2006 9:27 am

Vojtas_Cz napsal:
Ahoj. Vcera mi prisli karty a ja vubec nemuzu v pravidelch vykoumat par veci. Kdyz vycerpam zdoje kam je dam ? do balicku ?? Nebo si je tam necham ??? Zdroj muze bejt jakakolivkarta ??? Nebo kdyz vycerpam zbroj nebo zbran nebo kouzlo tak ho dam zase kam ??? Zase do ruky ?? Nebo musi mi zustat v ruce na konci kola 7 karet ??? Kdyz jich mam vic tak je musim vylozit kam ???(

Zdroje vycerpas tim, ze je otocis o 90 stupnu doprava (v magicu na to byl pojem 'TAPnes') a zustavaji porad na stole.
Zdrojem muze byt jakakoliv karta polozena rubem nahoru. V pripade Quest karet tyto vylozis licem nahoru.

Vycerpanim se vzdy mysli to pootoceni o 90 stupnu. Karta zustava na svem miste.

Ve fazi v originale nazvane "wrap-up step" na konci tveho kola, se kontroluje, zda mas na ruce vice nez 7 karet a zbytku se musis zbavit (discard), pokud ti nejaka karta nedovoluje, nebo naopak neomezuje pocet karet v ruce. Discardnute karty jdou do hrobu.
Návrat nahoru Goto down
Teo
Admin
Teo

Poeet p?íspivku : 156
Registration date : 20. 08. 06

PRosiim poradte Empty
PříspěvekPředmět: Re: PRosiim poradte   PRosiim poradte EmptyFri Nov 03, 2006 5:34 pm

Oznámení
Každý smazaný příspěvek vám pošlu jako SOUKROMOU ZPRÁVU a napíšu kní i důvod smazání.

P.S.: vážně se nehádat, je to spam a lepší topic na špatném místě s odpovědí než na dobrém s hádkami, ale neznamená to, že můžete psát topiky na špatná místa. Pořád by to mělo mít řád tak pro příště.
Návrat nahoru Goto down
http://www.worldofwarcraft.corfix.cz
Sponsored content

PRosiim poradte Empty
PříspěvekPředmět: Re: PRosiim poradte   PRosiim poradte Empty

Návrat nahoru Goto down

PRosiim poradte
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Poradte Shaman deck

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru