Ja osobne mám v pláne zatiaľ postaviť dva decky ( ktoré svojou stavbou budú i odpovedať mojej stratégii a vôbec štýlu hrania samotnej hry ) ;
1. Hrdina je Human Paladin
... Balík je postavený na samotnom hrdinovi, ktorému sa snažím nabúchať čo najväčšie defenzívne číslo ; pretože zatiaľ v decku postrádam silnejších ally, snažím sa to dáko vykompenzovať ( pri poslednej hre som dopadol asi tak, že nepriateľ do mňa bušil s veľkým počtom hordových ally, ale samotného paladina nevedel poraziť ani po trištvrte hodine - avšak samotný hrdina sa už proti obrovskej presile takmer na nič nezmohol - iba nejakých orkov zobral zo sebou do pekla
.
... v tejto fázi by som uvítal vaše akékoľvek nápady, rady, alebo komentáre ;
2. V druhom prípade by ide o vybudovanie hordového decku ; v ktorom by opäť zohral veľkú úlohu hrdina, avšak nie ako obrnený tank ale ako silná podpora pri silných ally ( mojim cieľom je zatiaľ vybudovať skrátka veľmi silný útok, ktorý by nemal problémy s rozrážaním armoru - viz. opačný prípad k prvému prípadu .).
... oba decky sú vo výstavbe, ak by mi chcel dakto niečo poradiť alebo navrhnúť nebudem vôbec proti.
; zoznam kariet doplním ešte dnes ...