| the Lord of the rings nebo World of warcraft??? | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Red devil
Poeet p?íspivku : 164 Localisation : Praha Registration date : 05. 11. 06
| Předmět: the Lord of the rings nebo World of warcraft??? Wed Aug 08, 2007 1:43 pm | |
| the Lord of the rings nebo World of warcraft??? Hrajete nekerou z těhlech onlinovek a co ste slyšeli o tý druhý????? Nebo prostě kerá vám příde lepšíM???? Přemýšlel sem o tom že bych jednu začal hrát ale nevim kerá je lepší. Zatim se asi přiklánim k lotrovi.Jo a LOTRO ma poloviční poplatky než WOW | |
|
| |
Vader
Poeet p?íspivku : 248 Age : 32 Localisation : Stod Registration date : 16. 04. 07
| Předmět: Re: the Lord of the rings nebo World of warcraft??? Wed Aug 08, 2007 2:00 pm | |
| - Red devil napsal:
- the Lord of the rings nebo World of warcraft??? Hrajete nekerou z těhlech onlinovek a co ste slyšeli o tý druhý????? Nebo prostě kerá vám příde lepšíM???? Přemýšlel sem o tom že bych jednu začal hrát ale nevim kerá je lepší. Zatim se asi přiklánim k lotrovi.Jo a LOTRO ma poloviční poplatky než WOW
já hraju WoW ... docela dobrý ... | |
|
| |
Angelo
Poeet p?íspivku : 80 Age : 32 Localisation : In the World of Chaos... Registration date : 13. 07. 07
| Předmět: Re: the Lord of the rings nebo World of warcraft??? Wed Aug 08, 2007 2:10 pm | |
| Ja hrajem tiez WoW,Lotr nie je zly ale mne sa celkovo nepaci ten pribeh,postavy ani nic na nom ale je to vec nazoru,ja osobne mam radsej WoW nez Lotra. | |
|
| |
Samuraj
Poeet p?íspivku : 63 Localisation : Kosice Registration date : 25. 07. 07
| Předmět: Re: the Lord of the rings nebo World of warcraft??? Wed Aug 08, 2007 2:19 pm | |
| - Red devil napsal:
- the Lord of the rings nebo World of warcraft??? Hrajete nekerou z těhlech onlinovek a co ste slyšeli o tý druhý????? Nebo prostě kerá vám příde lepšíM???? Přemýšlel sem o tom že bych jednu začal hrát ale nevim kerá je lepší. Zatim se asi přiklánim k lotrovi.Jo a LOTRO ma poloviční poplatky než WOW
Hral som WoW. Celkom zabavne, ale okolo 45. levelu ma to prestalo bavit - stale tie iste questy dookola, bolo to uz take o nicom. Viem ze kazdy toci o tom ze na 70. leveli zacina uplne nova hra atd. BLA-BLA - proste ma to uz nebavilo, nebudem sa do hrania silit. Pred tyzdnom som si kupil LoTR Online. Prvy mesiac mas zadarmo, zatial som to hral len chvilu s kamosom, sme level 7 a vyzera to nadherne, ma to putave a rozlicne questy, ziadne opakovacky. Kopa roznych priser, milion skillov, zrucnosti - vyzera to fakt putavo a hlavne vsetko dobre odkukali od WoW (co sa systemu vyvoja postav tyke) a vylepsili to. Myslim ze ma to bude dost dlho drzat - ale snazim sa to hrat len po troskach aby som to neprehnal a bud by ma to prestalo bavit, alebo by som zacal zavislacit. | |
|
| |
Vader
Poeet p?íspivku : 248 Age : 32 Localisation : Stod Registration date : 16. 04. 07
| Předmět: Re: the Lord of the rings nebo World of warcraft??? Wed Aug 08, 2007 5:13 pm | |
| na WoW je fakt dos dobrý Honoření ...ať už seš 70lvl nebo 5 ... aůe ohledně toho že hra začíná až na tom takem 60 lvlu .. to je pravda ... (jesty chceš mit ale rychle 70 lvl tak di na fun server) | |
|
| |
Mayda
Poeet p?íspivku : 315 Age : 38 Localisation : Praha Registration date : 04. 04. 07
| Předmět: Re: the Lord of the rings nebo World of warcraft??? Wed Aug 08, 2007 6:35 pm | |
| Noo, já hraju GW, rozdíl v měsíčních poplatcích mezo GW a LOTRo je stejný jako mezi LOTRo a WOW (je to zadarmo), questy jsou tak rozmanité, jak si člověk může přát, a co se nudného levelování týká - za dva dny se dá udělat max, a nebo, pokud jde člověku jen o PvP, tak si prostě PvP char na max lvl rovnou vytvoří. | |
|
| |
Red devil
Poeet p?íspivku : 164 Localisation : Praha Registration date : 05. 11. 06
| Předmět: Re: the Lord of the rings nebo World of warcraft??? Wed Aug 08, 2007 8:19 pm | |
| - Mayda napsal:
- Noo, já hraju GW, rozdíl v měsíčních poplatcích mezo GW a LOTRo je stejný jako mezi LOTRo a WOW (je to zadarmo), questy jsou tak rozmanité, jak si člověk může přát, a co se nudného levelování týká - za dva dny se dá udělat max, a nebo, pokud jde člověku jen o PvP, tak si prostě PvP char na max lvl rovnou vytvoří.
Guild wars kerý je nejnovější a jak je starý myslim zákdladovou hru ne datadisky???????? | |
|
| |
Mayda
Poeet p?íspivku : 315 Age : 38 Localisation : Praha Registration date : 04. 04. 07
| Předmět: Re: the Lord of the rings nebo World of warcraft??? Thu Aug 09, 2007 9:09 am | |
| teď jsme nedávno slavili druhý narozeniny, čili odhadem 2005 | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: the Lord of the rings nebo World of warcraft??? | |
| |
|
| |
| the Lord of the rings nebo World of warcraft??? | |
|