Vyzera to vcelku funkcne, urobil by som asi tieto zmeny:
- vyhod Quick Strike, je to velmi slaba karta tbh
- dopln questy na minimalne 16 - velka slabina shamana, hlavne proti kontrolom je ze v neskorsich kolach nema v podstate nic na ruke a nema ako odpovedat na superove karty. Urcite by som hral 4 Torek's Assaulty a vyhodil Zapped giants(v tomto baliku velmi slaba karta). Counter attackov by som hral viac.
- hraj Guardian Steelhorna (aspon 3 kusy) - v shaman kontrole je to skvela karta, pomoze v matchupe snad proti kazdemu aggro baliku a nie je mrtva ani proti kontrolom
- Zredukuj ability a pridaj viac alikov, aby si mal ako na supera vyvyjat tlak v neskorsich kolach. Sekol by som 1 Chain Lightning , 1 alebo vsetky Lightning Bolty, Shattering Blowy do sidedecku(napada ma len jedina karta proti ktorej by so chcel hrat Shattering blowy v zaklade: Ancient Cornerstone Grimoire, ale i na ten mas odpoved v podobe Hierophanta), a mozno i Vanquishe(zalezi proti akym deckom hravas, proti kontrolom su Vanquishe super, inak nic moc). Dobry alici co by sa tam miesto nich hodily su napr. dalsi Moko, Karkas Deathhowl, extra Kulan alebo Ophelia, mozno by boli hratelny i Veshraly(ty ale skor v nejakej agresivnejsej verzii decku, hoci som ich videl i v celkom uspesnych kontroloch).