| Pardubice a blízké okolí | |
|
+4Morzan Teo Sam Elanius ..::GUARDIAN::.. 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
..::GUARDIAN::..
Poeet p?íspivku : 24 Age : 35 Registration date : 21. 10. 06
| Předmět: Pardubice a blízké okolí Mon Oct 23, 2006 8:52 pm | |
| Nejni tu někdo z Pardubic??? Ať mi z okolí nehrajeme sami | |
|
| |
Sam Elanius
Poeet p?íspivku : 53 Localisation : Chrudim Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Pardubice a blízké okolí Tue Oct 24, 2006 12:24 pm | |
| Zdravím, tady Chrudim. Zatím jsem si nekoupil žádný strarter, booster no prostě nic. Pořád se rozhoduji. Ale už jsem párkrát hrál s demodecky, které mám vytisklé i s rozšířením (to jsem našel na oficiálních stránkách). Ten balík za mága je fakt úplně špatně postavenej, vždy prohrál (s ním jsem hrál já i kámoš) vůbec neměl šanci. Jak jseš na tom ty už jsi zainvestoval? | |
|
| |
Teo Admin
Poeet p?íspivku : 156 Age : 33 Registration date : 20. 08. 06
| Předmět: Re: Pardubice a blízké okolí Tue Oct 24, 2006 5:48 pm | |
| mág není špatný, když víš jak hrát a na webu je rozčíření pro demo decky | |
|
| |
Sam Elanius
Poeet p?íspivku : 53 Localisation : Chrudim Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Pardubice a blízké okolí Tue Oct 24, 2006 6:10 pm | |
| tak to mi sem hoĎ link! Protože s tebou nemůžu souhlasit má tam strašně moc drahých věcí. ten wálečník vykládá daleko rychlejc. jestli s nim nědko dokázal vyhrát nad tim druhým demo deckem tak je MACH!!! Jenže ono to nejde!!!!!!!! | |
|
| |
Morzan
Poeet p?íspivku : 100 Age : 33 Localisation : Studénka Registration date : 11. 10. 06
| Předmět: Re: Pardubice a blízké okolí Tue Oct 24, 2006 6:13 pm | |
| Jde to, ale i mne se mnohem casteji stavalo ze sem prohral jelikoz mam mage demo deck. Ale jde to, kdyz vydrzis dost dlouho a prijde ti World in Flames tak je to uz v pohode. | |
|
| |
..::GUARDIAN::..
Poeet p?íspivku : 24 Age : 35 Registration date : 21. 10. 06
| Předmět: Re: Pardubice a blízké okolí Tue Oct 24, 2006 10:35 pm | |
| | |
|
| |
Teo Admin
Poeet p?íspivku : 156 Age : 33 Registration date : 20. 08. 06
| Předmět: Re: Pardubice a blízké okolí Tue Oct 24, 2006 10:54 pm | |
| Sam elanius: jestli chceš ten link na ty demo decky z webu a nevěříš, že tam je doplňovací stránka do demo decků tak tam je a byla tam hned ten den co ji zveřejnili na oficiálních stránkách. tady ten link http://www.worldofwarcraft.corfix.cz/demodecks.html. Kdyby tak člověk více četl a méně mluvil | |
|
| |
Petersis
Poeet p?íspivku : 75 Registration date : 05. 10. 06
| Předmět: Re: Pardubice a blízké okolí Tue Oct 24, 2006 11:07 pm | |
| Hodne zalezi od karet ktere chytnete na zacatku - kdyz s magem chytnete nejake Q a mate aspon energii na vylozeni nejakeho ally tak uz to jde (/mluvim tak o alych za 4-5 energie) pak to neni tak tezke | |
|
| |
Falagar
Poeet p?íspivku : 25 Registration date : 24. 10. 06
| Předmět: Re: Pardubice a blízké okolí Wed Oct 25, 2006 9:17 am | |
| - Morzan napsal:
- Jde to, ale i mne se mnohem casteji stavalo ze sem prohral jelikoz mam mage demo deck. Ale jde to, kdyz vydrzis dost dlouho a prijde ti World in Flames tak je to uz v pohode.
Dle mých osobních zkušeností (většinou bohužel hraju sám proti sobě, ale alespoň tomu dávám vše a vždy vyhraju :-))) ) jsou demo decky 100% vyrovnané. Vyhraje jeden nebo druhý, většinou o jedno kolo, jen velmi málokdy se stane, že by jeden druhého válcoval bez problémů. Co se týče dodatečných devíti doplňujících karet k demo balíčkům, do Warraxe se parádně hodí, ty Tazovy jsou však "každý pes jiná ves" a ani Thrall na trpaslíka nemá. Na Thralla jsem vyhrál jednou, na Bronzovouse snad šestkrát, navíc díky tutor questu dojde pokaždé. Takže v průměru z desíti her vyhraje Tazo 1-2 a Warrax 8-9. Takže doplňující balíčky nedoporučuji, posílají vyváženost k šípku... | |
|
| |
wertyz
Poeet p?íspivku : 3 Localisation : Pardubice Registration date : 08. 02. 07
| Předmět: Re: Pardubice a blízké okolí Thu Feb 08, 2007 6:04 pm | |
| ja jsem z pardubic a chtel bych to zkusit | |
|
| |
Golem
Poeet p?íspivku : 40 Age : 32 Localisation : Trutnov Registration date : 07. 04. 07
| Předmět: Re: Pardubice a blízké okolí Sun Apr 22, 2007 9:21 am | |
| Ahoj, já jsem z trutnova, to je asi 70 km od PCE, takže by jsme mohli nekdy prijet | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pardubice a blízké okolí | |
| |
|
| |
| Pardubice a blízké okolí | |
|