| Koupě WoW TCG | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Memphis
Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 08. 10. 06
| Předmět: Koupě WoW TCG Mon Oct 23, 2006 4:42 pm | |
| Zdravím, předem se omlouvám za reklamu, ale tohle by měl každý příznivce WoW TCG vidět: Na http://www.rebelteam.net/ je akce WoWka, jde o časované slevy tzn. že zboží se jednorázově slevní a poté se každou půlnoc zdražuje, dnes jsou ceny na totálním minimu tj. můžete předobjednat: Booster za 99Kč Starter za 299Kč Display 2299Kč Více zde: http://www.rebelteam.net/kratke_zpravy.php?zprava=29Navíc u každého kusu zboží můžete získat výherní cenu, o tom již více na tomto obchodě... Teo: Omlouvám se za nevyžádanou reklamu, ale tohle je akce o které by měl vědět každý WoW pozitivní...Smile | |
|
| |
Miloush
Poeet p?íspivku : 35 Localisation : Temná sluje Registration date : 24. 10. 06
| Předmět: Re: Koupě WoW TCG Tue Oct 24, 2006 1:17 am | |
| Myslím, že to je velice slušná nabídka. Asi neodolám | |
|
| |
Petersis
Poeet p?íspivku : 75 Registration date : 05. 10. 06
| Předmět: Re: Koupě WoW TCG Tue Oct 24, 2006 8:46 pm | |
| ja jsem uz neodolal a s kamosema jsme na 50miste ale sleva 28kc aspon zmirnila 54korunove postovne. | |
|
| |
DeadAvatar
Poeet p?íspivku : 78 Age : 35 Localisation : Praha Registration date : 28. 10. 06
| Předmět: Re: Koupě WoW TCG Sat Oct 28, 2006 6:25 pm | |
| Mno pokud cete kupovat ve vetsim doporucoval bych Potomac ( http://www.potomacdist.com/ ) jakozto nejvetsiho a afaik nejlevnejsiho distributora .. | |
|
| |
Sam Elanius
Poeet p?íspivku : 53 Localisation : Chrudim Registration date : 03. 09. 06
| Předmět: Re: Koupě WoW TCG Thu Nov 02, 2006 9:19 pm | |
| Tak WoW jde na dračku, ve většině e-shopů už není na skladě, stejné úspěchy slaví i Americký výrobce. Že to bude takovej trhák jsem nečekal . | |
|
| |
xeen
Poeet p?íspivku : 70 Localisation : Brno Registration date : 23. 10. 06
| Předmět: Re: Koupě WoW TCG Thu Nov 02, 2006 11:45 pm | |
| - Sam Elanius napsal:
- Tak WoW jde na dračku, ve většině e-shopů už není na skladě, stejné úspěchy slaví i Americký výrobce. Že to bude takovej trhák jsem nečekal .
Rek bych, ze jakmile neco smrdi WoWem a blizzardama, tak se to kupuje treba uz jen na zkousku nebo z principu. Zda wow prezije ukaze IMO dalsi pulrok. _ | |
|
| |
Sam Elanius
| Předmět: Re: Koupě WoW TCG Fri Nov 03, 2006 7:38 pm | |
| Xeen: Co znamená ta zkratka IMO? já ji neznam a nemůžu vymyslet co znamená | |
|
| |
Petersis
Poeet p?íspivku : 75 Registration date : 05. 10. 06
| Předmět: Re: Koupě WoW TCG Fri Nov 03, 2006 7:42 pm | |
| - Sam Elanius napsal:
- Xeen: Co znamená ta zkratka IMO? já ji neznam a nemůžu vymyslet co znamená
In my opinion | |
|
| |
Sam Elanius
| Předmět: Re: Koupě WoW TCG Fri Nov 03, 2006 7:50 pm | |
| | |
|
| |
Panoramix
Poeet p?íspivku : 93 Age : 34 Localisation : Karazhan, jinak Plzen Registration date : 30. 10. 06
| Předmět: Re: Koupě WoW TCG Mon Nov 06, 2006 7:48 pm | |
| Skoro vsude vyprodano, dneska sme si byli zahrat s kamosem u jednu hru a pak se kamos rozhodl, ze si koupi jeste jeden hordackej booster, ale uz ho bohuzel nemeli. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Koupě WoW TCG | |
| |
|
| |
| Koupě WoW TCG | |
|