Poeet p?íspivku : 164 Localisation : Praha Registration date : 05. 11. 06
Předmět: Jak se to má stihnout? Sat Mar 10, 2007 8:19 pm
1.4.2007 - Preview TTDP - Černý rytíř Praha - 10:00 - sealed deck - 500,-Kč 1.4.2007 - Preview TTDP - Outpost Praha - 11:00 - sealed deck - Podle těchto údajů by mně být v Praze Preview vlastně na dvou místech najednou a to podle mně,nebude (jestli se to nějak nedomluví) ani na jednom místě dost lidí.Taky by se mohlo stát,že všichni budou na jednom a na druhé přídou 2 lidi.Konal by se v tomto případě turnaj?
Veverka
Poeet p?íspivku : 136 Localisation : Brno Registration date : 23. 08. 06
Předmět: Re: Jak se to má stihnout? Mon Mar 12, 2007 11:51 am
Je možné, že se změní termín pro Outpost, pokud budou chtít, ale to až v případě, že to budu mít s kým probrat. Věřím, že tomu tak nakonec bude. Jen tak mimochodem by mě zajímalo, kolik lidí by chtělo jít na oba turnaje.
Red devil
Poeet p?íspivku : 164 Localisation : Praha Registration date : 05. 11. 06
Předmět: Re: Jak se to má stihnout? Tue Mar 13, 2007 8:07 pm
Veverka napsal:
Je možné, že se změní termín pro Outpost, pokud budou chtít, ale to až v případě, že to budu mít s kým probrat. Věřím, že tomu tak nakonec bude. Jen tak mimochodem by mě zajímalo, kolik lidí by chtělo jít na oba turnaje.
Ja sem o tom dlouhou dobu uvažoval ( že bych šel na oba ).Nakonec sem ale zjistil že v Neděli nemám totálně čas a tak bych byl docela vděčný za alespon jeden Pražský turnaj v Sobotu.