World of Warcraft TCG Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
World of Warcraft TCG Fórum

stránky worldofwarcraft.corfix.cz

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Dotazy k pravidlum

Goto down 
+32
Mammooth
Zulsoro
Seda
Vlado_xXx
jacha
Simkin
snorlax
Faragorn
Anhadow
Mic-Hal
Macho
Marcos
Alfray
Lunarion
Vojtas_Cz
Emancze
Redswif
Panoramix
xeen
setah
..::GUARDIAN::..
Petersis
Squier
Fyrn
DeadAvatar
Falagar
Veverka
Sam Elanius
Kronos_1024
Pizin
Teo
Morzan
36 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorZpráva
xeen

xeen

Poeet p?íspivku : 70
Registration date : 23. 10. 06

Dotazy k pravidlum - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyTue Oct 31, 2006 3:52 pm

Sam Elanius napsal:
a on se brání pomocí Krol Blade. Jsem o tom přesvědčen, ale chci se ujistit.
Funguje to tak? Question
Pokud mas 1 manu na zaplaceni aktivace tak by to melo jit.
Návrat nahoru Goto down
Panoramix

Panoramix

Poeet p?íspivku : 93
Registration date : 30. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyTue Oct 31, 2006 5:27 pm

chtěl sem se zeptat, kouzla může používat jenom hrdina, nebo i spojenec, když má správné povolání?
Návrat nahoru Goto down
http://www.nighthunterswow.ic.cz
Petersis

Petersis

Poeet p?íspivku : 75
Registration date : 05. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyTue Oct 31, 2006 5:37 pm

Panoramix napsal:
chtěl sem se zeptat, kouzla může používat jenom hrdina, nebo i spojenec, když má správné povolání?

Ability jsou pouze pro hrdinu.

Ability ktere muže pouzivat ally jsou ty ktere ma napsane na karte.
Příklad: gnom mág (ally) ma abilitu že může zautočit za 5 energie a da 5 dmg.

Jinak to prostě nejde, že by si použil Fire Ball se svojim allym kters je mage - to je blbost
Návrat nahoru Goto down
DeadAvatar

DeadAvatar

Poeet p?íspivku : 78
Registration date : 28. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyTue Oct 31, 2006 5:40 pm

Sam Elanius napsal:
Kronos_1024 napsal:
Ne, nemuže. (1) za tim co to je znamená, že to muže u hrdiny být jenom jednou.
Ale dvě a více zbraně s jiným jménem může mít vyložené, že? Jen si vybere kterou zaplatí na použití. => Válečník má vyložené Annihilator a Krol Blade, útočí s Annihilator, v kole soupeře na něj běží potvora a on se brání pomocí Krol Blade. Jsem o tom přesvědčen, ale chci se ujistit.
Funguje to tak? Question

mno to je jeden ze dvou mensich kixu co sem zatim v pravidlech nasel a nenasel k nim rulling, logicky by to melo bejt tak ze ty zbrane mit muzes
ale s nejvyssi pravdepodobnosti je to takze je mit nemuzes protoze muzes mit ( prozatim ) jen jednu melee zbran a tak karty co se odvolavaji na one of your weapons sou wordovany uz na dalsi edici ....

dalsi podivuhodnost co je v pravidlech je utok+bear forma ...
protoze v pravidlech neni napsany ze by bear forma davala jakejkoliv utok, ale sou karty co zvedaj atk v bear forme ale jelikoz pokud strikujes v bearforme zbrani tak se bear forma rusi takze bych tipl ze se to bude resit tak ze v bear forme mas 0atk s 0strike costem ...

jesi nekdo vi o nejakym rullingu ohledne tehle dvou veci tak ho pls postnente ...
Návrat nahoru Goto down
DeadAvatar

DeadAvatar

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyTue Oct 31, 2006 5:40 pm

..::GUARDIAN::.. napsal:
No, sepsat překlady karet je podle mého názoru zbytečné, sám anglicky rozumím asi tak, jako když kocour s*re, ale když si všímaví hráči uvědomí, že se spousta slov v kartách opakuje, zjistí, že to je jen otázka zvyku pirat

Ale jinak jsem se chtěl zeptat na něco k pravidlům, protože mi to někde v textu pravidel vypadlo a já jsem těď z toho uplně zoufalej Very Happy

Takže:
1) Naprostá banalita: Z pravidel jsem nepochopil, kolik má být karet ve vašem decku (můj tip: 60 a víc Very Happy )

2) Další naprostá banalita: Vůbec jsem nepobral, jak hra začíná. Vím, že si z balíčku můžu na začátku svého kola vzít sedm karet (případně provést "muligen"), ale mou otázkou je, jak zjistit, kdo začíná (tipuju si, že se hráči nějak dohodnou) a pokud hráč začíná, má si ve svém 1. kole líznout 1 kartu nebo ne (u MtG si hráč, který začínal nelízal kartu - jako kompenzaci za rychlost)??? Další věc je ta, že jsem si všiml, že hrdinové nemají vykládací cenu a z toho jsem usoudil, že se záměrně vykládají na začátku hry a v podstatě nevstoupí ani do vašeho balíčku, je to opravdu tak nebo můj hrdina je obsažen v mém decku a já na něj čekám, dokud mi nepřijde (což může trvat)???

3) 3. naprostá banalita: Nikde v pravidlech jsem nevyčetl, jak hra končí (určitě jsem to přehlédl Very Happy ), můžu se zeptat jak??? (jediné, co vím, že hra končí tehdy, když si hráč nemůže vzít kartu ze svého decku a tudíž prohrává - to má WoW TCG s MtG společné

vsechno si uhod spravne, a konci kdyz ma hero 0hp
Návrat nahoru Goto down
DeadAvatar

DeadAvatar

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyTue Oct 31, 2006 5:41 pm

Panoramix napsal:

nekde v pravidlech je napsany ze nemuzes hrat v balicku ability ktery
nemaj spolecnej class s tvym herem ...
Návrat nahoru Goto down
Panoramix

Panoramix

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyTue Oct 31, 2006 6:11 pm

jo dik, a pak sem se chtel zeptat jeste kdyz je na karte Target ally has +1 ATK this turn a hned pod tim je Target ally has -1 ATK this turn
(jako napriklad tady http://www.zyeye.com/images/sets/heroesofazeroth/163.jpg ) tak to je jako ze muj spojenec bude mit + a nepratelskej -?
Návrat nahoru Goto down
Morzan

Morzan

Poeet p?íspivku : 100
Registration date : 11. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyTue Oct 31, 2006 6:22 pm

No nejspis jo, zalezi koho tim zacilis, ale nikdo by asi nedaval - na sebe a + na protihrace co ?
Návrat nahoru Goto down
Panoramix

Panoramix

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyTue Oct 31, 2006 6:40 pm

Nakonec sem se chtel zeptat, jestli muze hrat Ali proti Ali a Horda proti Horde. Diky moc
Návrat nahoru Goto down
Petersis

Petersis

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyTue Oct 31, 2006 6:48 pm

Panoramix napsal:
Nakonec sem se chtel zeptat, jestli muze hrat Ali proti Ali a Horda proti Horde. Diky moc

Jo my tak hrajem ali vs ali a je to uplne jedno. Akorat je to warcraftsky spatne ale to mas jedno.

EDIT: horsi je to kdyz hrajes dve stejna povolani proti sobe
Návrat nahoru Goto down
Sam Elanius

Sam Elanius

Poeet p?íspivku : 53
Registration date : 03. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyTue Oct 31, 2006 8:17 pm

Panoramix napsal:
Je to vpodstatě souboj dvou hrdinů a je jedno jestli se mlátěj 2 ze stejné strany.
Návrat nahoru Goto down
Kronos_1024

Kronos_1024

Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 23. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyTue Oct 31, 2006 8:49 pm

DeadAvatar napsal:
Sam Elanius napsal:
Kronos_1024 napsal:
Ne, nemuže. (1) za tim co to je znamená, že to muže u hrdiny být jenom jednou.
Ale dvě a více zbraně s jiným jménem může mít vyložené, že? Jen si vybere kterou zaplatí na použití. => Válečník má vyložené Annihilator a Krol Blade, útočí s Annihilator, v kole soupeře na něj běží potvora a on se brání pomocí Krol Blade. Jsem o tom přesvědčen, ale chci se ujistit.
Funguje to tak? Question

mno to je jeden ze dvou mensich kixu co sem zatim v pravidlech nasel a nenasel k nim rulling, logicky by to melo bejt tak ze ty zbrane mit muzes
ale s nejvyssi pravdepodobnosti je to takze je mit nemuzes protoze muzes mit ( prozatim ) jen jednu melee zbran a tak karty co se odvolavaji na one of your weapons sou wordovany uz na dalsi edici ....

dalsi podivuhodnost co je v pravidlech je utok+bear forma ...
protoze v pravidlech neni napsany ze by bear forma davala jakejkoliv utok, ale sou karty co zvedaj atk v bear forme ale jelikoz pokud strikujes v bearforme zbrani tak se bear forma rusi takze bych tipl ze se to bude resit tak ze v bear forme mas 0atk s 0strike costem ...

jesi nekdo vi o nejakym rullingu ohledne tehle dvou veci tak ho pls postnente ...

Můžeš mít vyložený dvě melee zbraně a ranged zbraň najednou ale nemuže být jedna melee zbraň two-handed. V českých pravidlech to nenajdeš, je to v anglickejch.
Návrat nahoru Goto down
Morzan

Morzan

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyTue Oct 31, 2006 8:57 pm

EE tak to teda neni Smile
Mas proste meel wepon a je jedno esli two handed nebo one handed ale muzes jen jeden jelikoz u toho je psane Meel (1)
K one hand muzes jeste Off Hand a to je vse. Dve one hand nemuzes jelikoz v tehle edici neni Dual Wiled a tim to myslim konci Smile Stejne jako nemuzes dve off hand nebo dve helmy. Ale muzes zase dva ringy a dva trinkety. V pravidlech na zacatku je jasne psano ze noseni dvou zbrani bude predstaveno az v dalsich edicich.

EDIt. Hunt vlastne jeste muze ranged weapon.
Návrat nahoru Goto down
Teo
Admin
Teo

Poeet p?íspivku : 156
Registration date : 20. 08. 06

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyTue Oct 31, 2006 10:08 pm

Chtěl bych se zeptat, co přesně umí karta Sarmoth text: Opposing heroes and allies that can attack sarmoth can attack only Sarmoth (z AJ mám chvalitebnou, ale tohle mi prostě nejde do hlavy, žeby to znamenalo, že můžou nepřátelští spojenci a hrdinové útočit pouze do Sarmotha ???)

A Helwen (sukuba)
You may choose not to ready Helwen during your ready step. TAPNI > While Helwen remains exhoausted, you control target ally. (Zase mi to nedává smyl)

Prosím, někoho dobrého v AJ, kdo tomu rozumí o překlad, stěmito 2 kartami opravdu nevíme No
Návrat nahoru Goto down
http://www.worldofwarcraft.corfix.cz
Morzan

Morzan

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyTue Oct 31, 2006 10:23 pm

To první ano, znamená to že všichni kteří na něj můžou útočit můžou útočit pouze do něj.

Ta Helwen, no já to chápu tak že:
dyž ji tapneš, tak na začátku tvého dalšího kola ji nemusíš odtapnout a když ji teda neodtapneš tak získáš kontrolu nad cílovým spojencem. Kdby tiju ale někdo odtapnul tak z toho nic nemáš. Ale nevím ja by ti ju moh odtapnout.
Návrat nahoru Goto down
Petersis

Petersis

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyTue Oct 31, 2006 11:34 pm

Hral tu uz někdo zpusobem jak se hraje v magicu pri vice lidech? Ja to zkousel ve trech a mozna se to tak hraje i v magicu (hrali jsme ze ja utocim do playera 1; player 1 do playera 2 a player 2 do me), ale jako dobry napad mi to neprislo protoze ja schvalne tapnu kartu od protihrace abych mel jistotu ze na me nebude utocit ale me to nepomuze protoze na me utoci nekdo jiny takze to tak jedine pomuze tomu kdo na me utoci a toho bych se mel nejspise zbavit. Ja nikdy magicy nehral mozna je to tam takhle stejne ale i presto je to dobra blbost - ptoste ja radsi 1vs1. Sice je to problem protoze hrajeme obvykle 3 tak jeden nehraje
Návrat nahoru Goto down
Teo
Admin
Teo

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyWed Nov 01, 2006 8:41 am

Kdyby to tak bylo, tak bych tapl sukubu převzal kontrolu nad spojencem, další kolo bych ji nechal exhaustlou a vyčkal, třetí kolo bych ji odtapl a exhaustl a kontroloval dalšího spojence. Jestli tomu dobře rozumím, tomu co jsi psal, ale zdá se mi to silné.

Když za infernala musím na začátku kola vyhodit kartu jinak přejde k soupeřovi a na konci kola spálí nepřítele a jeho spojence za 1 fire dmg, tak obě tyto vlastnosti se dají použít jenom jednou, nebo každé kolo musím odhazovat a každé kolo spalovat soupeře ???
Návrat nahoru Goto down
Pizin

Pizin

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 16. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyWed Nov 01, 2006 12:24 pm

Ta Sukuba říká jasně: Dokud je exhaustla, kontroluješ (jednoho) cílového spojence. Nemůžeš si tak k sobě přetáhnout všechny spojence nepřítele a taky ti nezůstane až sukuba chcípne.

Infernala musíš platit každé kolo. Pokud nezaplatíš, přejde k nepříteli a nyní musí platit on a třeba se ti zase vrátí.
Návrat nahoru Goto down
Squier

Squier

Poeet p?íspivku : 13

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyWed Nov 01, 2006 5:36 pm

Dotaz jak poznám že ability je pro alliancy nebo hordu nebo je to pro každou frakci Question Question Question
Návrat nahoru Goto down
Squier

Squier

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyWed Nov 01, 2006 5:41 pm

Dotaz jak poznám že ability je pro alliancy nebo hordu nebo je to pro každou frakci Question Question Question
Návrat nahoru Goto down
Redswif

Redswif

Poeet p?íspivku : 244
Registration date : 01. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyWed Nov 01, 2006 5:43 pm

Squier napsal:

Je pro každou frakci!!!
Ale jen pro určité povolání!!!
Návrat nahoru Goto down
http://www.myspace.com/redswif
Squier

Squier

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyWed Nov 01, 2006 6:00 pm

A to ability kde povolání neni to je pro každého ne???
Návrat nahoru Goto down
Redswif

Redswif

Poeet p?íspivku : 244
Registration date : 01. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyWed Nov 01, 2006 6:31 pm

Squier napsal:
A to ability kde povolání neni to je pro každého ne???

OK!!!
Návrat nahoru Goto down
http://www.myspace.com/redswif
Petersis

Petersis

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyWed Nov 01, 2006 8:20 pm

Redswif napsal:
Squier napsal:

Je pro každou frakci!!!
Ale jen pro určité povolání!!!

Neni pravda je karta (abilita) ktera je jen pro hordu (vim to protoze kamarad ji ma) a kdyz ji vylozis tak maji vsichni ferocity

A takovou kartu poznas podle vlajecky v pravem hornim rohu (obcas tam byva ikonka s povolanim anebo nic)
Návrat nahoru Goto down
Teo
Admin
Teo

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 EmptyWed Nov 01, 2006 10:46 pm

Jj opakem je vlajecka aliance u ability, ta je samozřejmě jen pro alianci.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Dotazy k pravidlum   Dotazy k pravidlum - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Dotazy k pravidlum
Strana 3 z 8Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
World of Warcraft TCG Fórum :: World of Warcraft Trading Card Game :: K Pravidlům-
Přejdi na: