| Neco shnileho ve state WoWskem? | |
|
+9Lunarion Crux archa Panoramix Falagar Teo Liborhood Veverka Mic-Hal 13 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Mic-Hal
Poeet p?íspivku : 240 Registration date : 07. 11. 06
| Předmět: Re: Neco shnileho ve state WoWskem? Sat Apr 07, 2007 7:57 pm | |
| To jsem ani nevěděl, že WoWům to u nás nejde kvůli mně a Liborovi. Jsem si nemyslel, že bychom měli až takový vliv. Pondělní turnaje ani nemůžu komentovat. Ano, nikdy jsem tam nebyl, protože nikdy v pondělí tou dobou nemám čas. A proti rytíři jsem nikdy nic moc neměl, proč bych se ale trmácel tam, když mám outpost 5 minut od domova a navíc cestou do školy?? Schválně jsem se ale teď podíval na seznam turnajů WoWů co jsou v ČR. Hm, release. Cool. Jo a ještě ty pondělky, abych nezapomněl. Takže prosím na jakých že to turnajích bych se měl ukazovat??
A pre-release akce také neukázala žádné extra zlepšující se tendence.
Ale hlavním důvodem proč vůbec tenhle thread vzniknul bylo to, že mi to sakra není jedno, co se děje. Já bych rád, aby na turnaje chodily desítky lidí a aby se to ujmulo pořádně. Jenže to se nestalo. A bez pořádného impulzu, pořádné změny, nějakého šoku, se to asi ani nestane. A co to by znamenalo je nejspíše jasné.
Takže bych rád poprosil všechny optimisty, aby mi napsali proč je vlastně všechno v pohodě. A rád bych poprosil ty, co si myslí, že vše v pohodě není, aby napsali, co by se s tím asi tak mohlo dělat. A to, že já s Libčou přijdeme na turnaj myslím nic moc nevyřeší. | |
|
| |
Red devil
Poeet p?íspivku : 164 Localisation : Praha Registration date : 05. 11. 06
| Předmět: Re: Neco shnileho ve state WoWskem? Sat Apr 07, 2007 8:56 pm | |
| - Mic-Hal napsal:
- To jsem ani nevěděl, že WoWům to u nás nejde kvůli mně a Liborovi. Jsem si nemyslel, že bychom měli až takový vliv.
Pondělní turnaje ani nemůžu komentovat. Ano, nikdy jsem tam nebyl, protože nikdy v pondělí tou dobou nemám čas. A proti rytíři jsem nikdy nic moc neměl, proč bych se ale trmácel tam, když mám outpost 5 minut od domova a navíc cestou do školy?? Schválně jsem se ale teď podíval na seznam turnajů WoWů co jsou v ČR. Hm, release. Cool. Jo a ještě ty pondělky, abych nezapomněl. Takže prosím na jakých že to turnajích bych se měl ukazovat??
A pre-release akce také neukázala žádné extra zlepšující se tendence.
Ale hlavním důvodem proč vůbec tenhle thread vzniknul bylo to, že mi to sakra není jedno, co se děje. Já bych rád, aby na turnaje chodily desítky lidí a aby se to ujmulo pořádně. Jenže to se nestalo. A bez pořádného impulzu, pořádné změny, nějakého šoku, se to asi ani nestane. A co to by znamenalo je nejspíše jasné.
Takže bych rád poprosil všechny optimisty, aby mi napsali proč je vlastně všechno v pohodě. A rád bych poprosil ty, co si myslí, že vše v pohodě není, aby napsali, co by se s tím asi tak mohlo dělat. A to, že já s Libčou přijdeme na turnaj myslím nic moc nevyřeší. Ja v tom teda nejsem vubec zběhlej, ale nepomohlo by neco jak navnadit hodně malé hráče wow na pc? | |
|
| |
DeadAvatar
Poeet p?íspivku : 78 Age : 35 Localisation : Praha Registration date : 28. 10. 06
| Předmět: Re: Neco shnileho ve state WoWskem? Sun Apr 08, 2007 9:01 pm | |
| - Mic-Hal napsal:
- ...
nj tim ze lidi budou chodit na turnaje a ostatni uvidi ze tam chodi rozumnej pocet lidi a budou taky mit zajem se nic nezmeni | |
|
| |
DeadAvatar
Poeet p?íspivku : 78 Age : 35 Localisation : Praha Registration date : 28. 10. 06
| Předmět: Re: Neco shnileho ve state WoWskem? Sun Apr 08, 2007 9:04 pm | |
| - Red devil napsal:
Ja v tom teda nejsem vubec zběhlej, ale nepomohlo by neco jak navnadit hodně malé hráče wow na pc? hodne maly hraci ti nepomuzou, ukazou se 3* dostanou kotel a zas pudou domu ... potrebujes lidi z jinejch karetnich her co hledaj neco novyho ... hrace rpg co maj chut skusit nejakou novou hru ... hrace mmorpg co maj cas delat neco jinyho nez hrat a taky maj nejaky zkusenosti s karetnima hrama ... a hlavne potrebujes nejakou obdobu prince ... kterou nenajdes ... | |
|
| |
Red devil
| Předmět: Re: Neco shnileho ve state WoWskem? Sun Apr 08, 2007 9:22 pm | |
| - DeadAvatar napsal:
- Red devil napsal:
Ja v tom teda nejsem vubec zběhlej, ale nepomohlo by neco jak navnadit hodně malé hráče wow na pc? hodne maly hraci ti nepomuzou, ukazou se 3* dostanou kotel a zas pudou domu ... potrebujes lidi z jinejch karetnich her co hledaj neco novyho ... hrace rpg co maj chut skusit nejakou novou hru ... hrace mmorpg co maj cas delat neco jinyho nez hrat a taky maj nejaky zkusenosti s karetnima hrama ...
a hlavne potrebujes nejakou obdobu prince ... kterou nenajdes ... Ale z čeho vznikly hráči MTG? Z normálních lidí co maximálně sbírali hokejové karty.Podle mně by se i nejakej člověk, kerý bude mít to štěstí a nekdo ho hned ze začátku nevošmelí, mohl dostat mezi hráče kteří tu hru hrají a hrát ji s nima na podobný úrovni.A ti to se k tomu takhle nedostanou, ale spon vlastne financují majitele práv na wow tcg, který uvidí že mu hra nese a nepřestane ji vydávat. A navíc jestliže ty karty koupí například v ČR nebo Outpostu tak ty pěkný kusance dostane nekdo kdo se o hru docela zajímá. | |
|
| |
DeadAvatar
| Předmět: Re: Neco shnileho ve state WoWskem? Mon Apr 09, 2007 2:09 pm | |
| - Red devil napsal:
Ale z čeho vznikly hráči MTG? Z normálních lidí co maximálně sbírali hokejové karty. z vysoko-skolaku ktery uz nudilo DnD a tak si dovezli karticky a jediny karticky co byly byl magic a ne z hodne malejch deti ... zbytek postu uzstal nekde za ramcem meho chapani takze na nej odpovidat nemuzu | |
|
| |
Red devil
| Předmět: Re: Neco shnileho ve state WoWskem? Mon Apr 09, 2007 2:48 pm | |
| - DeadAvatar napsal:
- Red devil napsal:
Ale z čeho vznikly hráči MTG? Z normálních lidí co maximálně sbírali hokejové karty. z vysoko-skolaku ktery uz nudilo DnD a tak si dovezli karticky a jediny karticky co byly byl magic a ne z hodne malejch deti
... zbytek postu uzstal nekde za ramcem meho chapani takze na nej odpovidat nemuzu V poho ja se jen ptal. Nekde sem to takhle četl.A jak se dostala tvá osoba ke karetním hrám? | |
|
| |
DeadAvatar
| Předmět: Re: Neco shnileho ve state WoWskem? Thu Apr 12, 2007 2:58 pm | |
| - Red devil napsal:
- DeadAvatar napsal:
- Red devil napsal:
Ale z čeho vznikly hráči MTG? Z normálních lidí co maximálně sbírali hokejové karty. z vysoko-skolaku ktery uz nudilo DnD a tak si dovezli karticky a jediny karticky co byly byl magic a ne z hodne malejch deti
... zbytek postu uzstal nekde za ramcem meho chapani takze na nej odpovidat nemuzu V poho ja se jen ptal. Nekde sem to takhle četl.A jak se dostala tvá osoba ke karetním hrám? prisla do kramu a tam videla starter magicu, tak si ho koupila parkart zasla do outpostu, zacala jezdit do kralup .... | |
|
| |
Red devil
| Předmět: Re: Neco shnileho ve state WoWskem? Thu Apr 12, 2007 6:43 pm | |
| - DeadAvatar napsal:
- Red devil napsal:
- DeadAvatar napsal:
- Red devil napsal:
... zbytek postu uzstal nekde za ramcem meho chapani takze na nej odpovidat nemuzu V poho ja se jen ptal. Nekde sem to takhle četl.A jak se dostala tvá osoba ke karetním hrám? prisla do kramu a tam videla starter magicu, tak si ho koupila parkart zasla do outpostu, zacala jezdit do kralup .... Pak ale musíme nejak dostat dráče do takovedlech krámů | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Neco shnileho ve state WoWskem? | |
| |
|
| |
| Neco shnileho ve state WoWskem? | |
|