|
| Nevyvazenost Shamana | |
|
+5Morzan Lunarion Simkin Wrata Panoramix 9 posters |
Je posle vas Shaman nevyvazeny? | Ano, taky se mi to tak zda | | 17% | [ 4 ] | Nevim, jeste jsem proti zadnemu nehral | | 38% | [ 9 ] | Ne, nezda se mi to | | 45% | [ 11 ] |
| Celkem hlasů : 24 | | |
| Autor | Zpráva |
---|
Panoramix
Poeet p?íspivku : 93 Age : 34 Localisation : Karazhan, jinak Plzen Registration date : 30. 10. 06
| Předmět: Nevyvazenost Shamana Sun Dec 17, 2006 9:13 pm | |
| Nevim, mozna je to jenom zdani, ale myslim si, ze je Shaman orpoti ostatnim povolani dost nevyvazeny. Jeho kouzla atd. Napriklad krome toho ze se umi dost obre lecit a davat rany, tak muze davat jeste totemy, napriklad takovej ten totem, se kterym si pak nemuze odtapnout vase aliky, je podle me az prehnane silna. Zvlast kdyz ma ten dotycnej hrac x protektoru, nebo staci, aby mel ten stit co mu dava protection, a hra se muze klidne protahnout o hodinu, i kdyz jeho hrdinovi zbyva treba jen 5 HP. Jeste k tomu, muze nosit celkem dobry equip, vcetne stitu atd. Chapu, ze museli udelat Shamana podle hry, ale osobne myslim, ze to trochu prehnali. Navic Shaman je v online hre taktez nevyvazeny. | |
| | | Wrata
Poeet p?íspivku : 29 Localisation : Praha Registration date : 03. 12. 06
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Mon Dec 18, 2006 12:54 am | |
| - Panoramix napsal:
- Nevim, mozna je to jenom zdani, ale myslim si, ze je Shaman orpoti ostatnim povolani dost nevyvazeny. Jeho kouzla atd. Napriklad krome toho ze se umi dost obre lecit a davat rany, tak muze davat jeste totemy, napriklad takovej ten totem, se kterym si pak nemuze odtapnout vase aliky, je podle me az prehnane silna. Zvlast kdyz ma ten dotycnej hrac x protektoru, nebo staci, aby mel ten stit co mu dava protection, a hra se muze klidne protahnout o hodinu, i kdyz jeho hrdinovi zbyva treba jen 5 HP. Jeste k tomu, muze nosit celkem dobry equip, vcetne stitu atd. Chapu, ze museli udelat Shamana podle hry, ale osobne myslim, ze to trochu prehnali. Navic Shaman je v online hre taktez nevyvazeny.
No ja ti nevim me moc imba teda neprijde. Paladin ma blessingy ktere taky nejsou zrovna slabe. Napr BOW ti dava neuveritelnou karetni vyhodu za kolo. Dal ma "hammer of picus"(justice) ktery taky neni zrovna dvakrat slaby. Navic si uvedom ze oproti onlinovce jsou totemy mnohem slabsi protoze je nici i AOE efekty ktere na ne ve hre nefunguji. Navic Shaman nemuze uzivat nektere zbrane jako napr Arcanite Reaper ktery by z nej teprve udelal zabijackou masinu. Proste me osobne prijde Shaman jako classa uplne v pohode. | |
| | | Simkin
Poeet p?íspivku : 77 Age : 39 Localisation : Brno, Praha Registration date : 20. 11. 06
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Mon Dec 18, 2006 1:57 am | |
| - Wrata napsal:
- Panoramix napsal:
- Nevim, mozna je to jenom zdani, ale myslim si, ze je Shaman orpoti ostatnim povolani dost nevyvazeny. Jeho kouzla atd. Napriklad krome toho ze se umi dost obre lecit a davat rany, tak muze davat jeste totemy, napriklad takovej ten totem, se kterym si pak nemuze odtapnout vase aliky, je podle me az prehnane silna. Zvlast kdyz ma ten dotycnej hrac x protektoru, nebo staci, aby mel ten stit co mu dava protection, a hra se muze klidne protahnout o hodinu, i kdyz jeho hrdinovi zbyva treba jen 5 HP. Jeste k tomu, muze nosit celkem dobry equip, vcetne stitu atd. Chapu, ze museli udelat Shamana podle hry, ale osobne myslim, ze to trochu prehnali. Navic Shaman je v online hre taktez nevyvazeny.
No ja ti nevim me moc imba teda neprijde. Paladin ma blessingy ktere taky nejsou zrovna slabe. Napr BOW ti dava neuveritelnou karetni vyhodu za kolo. Dal ma "hammer of picus"(justice) ktery taky neni zrovna dvakrat slaby. Navic si uvedom ze oproti onlinovce jsou totemy mnohem slabsi protoze je nici i AOE efekty ktere na ne ve hre nefunguji. Navic Shaman nemuze uzivat nektere zbrane jako napr Arcanite Reaper ktery by z nej teprve udelal zabijackou masinu. Proste me osobne prijde Shaman jako classa uplne v pohode. AOE efekty je nenici, pokud nenici plosne ability a takove ma jen Onyxie, dmg to all allies totem nerozbije | |
| | | Lunarion
Poeet p?íspivku : 31 Localisation : Opava Registration date : 02. 11. 06
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Mon Dec 18, 2006 3:47 am | |
| - Panoramix napsal:
shaman nei prehnany ani ve wow online, by me zajimalo kde na to vsichni ti hraci chodi ze je shaman nejak overpowered, nejvic na nej nadavaj alici a u hordy zas nadavaj na paladina, je to uplne blbost zadna classa at uz v tcg nebo online neni jak ty rikas nevyvazena, kazda ma proste enco co ta druha ne a zbytek zaelzi od ekvipu a zkusenostech ;o) | |
| | | Morzan
Poeet p?íspivku : 100 Age : 33 Localisation : Studénka Registration date : 11. 10. 06
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Mon Dec 18, 2006 6:36 pm | |
| HH Shamanneni vubec zadna IMBA to palach je IMBA at mu delam co chci tak me seckochyti do helmy, do stitu, breaseplatu, pasku, rukavic, shoulderu a ja nevim do ceho vseho jeste sice pak nema v baliku zadne ally ale umlati mne zbrani... si nemyslim ze bych byl naka IMBA proti nemu | |
| | | DeadAvatar
Poeet p?íspivku : 78 Age : 35 Localisation : Praha Registration date : 28. 10. 06
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Mon Dec 18, 2006 8:03 pm | |
| - Wrata napsal:
No ja ti nevim me moc imba teda neprijde. Paladin ma blessingy ktere taky nejsou zrovna slabe. Napr BOW ti dava neuveritelnou karetni vyhodu za kolo. Dal ma "hammer of picus"(justice) ktery taky neni zrovna dvakrat slaby. Navic si uvedom ze oproti onlinovce jsou totemy mnohem slabsi protoze je nici i AOE efekty ktere na ne ve hre nefunguji. Navic Shaman nemuze uzivat nektere zbrane jako napr Arcanite Reaper ktery by z nej teprve udelal zabijackou masinu. Proste me osobne prijde Shaman jako classa uplne v pohode. Kamo prober se z ty diskoteky | |
| | | DeadAvatar
Poeet p?íspivku : 78 Age : 35 Localisation : Praha Registration date : 28. 10. 06
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Mon Dec 18, 2006 8:04 pm | |
| Shaman ma do imbovosti fakt daleko ... na papire to tak mozna vypada ale skus si ho zahrat abys pochopil ze to tak fakt neni ...
btw ... tje fakt husty ze si muzu dat jak ci velkyho avatara :-DDD | |
| | | Panoramix
Poeet p?íspivku : 93 Age : 34 Localisation : Karazhan, jinak Plzen Registration date : 30. 10. 06
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Tue Dec 19, 2006 6:23 pm | |
| Chapu, ze lidi co za shamana hrajou, a neni jich malo, nikdy nepriznaji, ze by jejich milacek mohl byt nevyvazeny . Bratr za shamana taky hraje a skoro vubec balicek nesestavoval, a neni to ani nejak zvlast dobrej hrac a pres to nas castokrat porazi a to mame celkem dobry balicky. Jen tak mimochodem napriklad takova karta Ghost Wolf, kdyz tapne svyho hrdinu, tak na nej nemuzou utocit zadni alici. Tohle je fer? Napriklad u druida neznam kartu, ktera by byla takhle silna a byla zelena. To samy treba u Healing Wave, leci jenom o dva min a uz je bila, oproti druidovo zeleny Healing Touch a uplne nejvic me dostava rozdil mezi Starfire a Lightning Boltem. LB ma jen o jedno damage min a neliznu si pri jeho pouziti kartu, co je strasny nestesti a hned je kuli tomu ze Starfire raritni karta z dvojnasobnou cenou zdroju. Takze budto je shaman nevyvazenej, nebo je udelanej pro zacatecniky, kteri potrebujou neco jednoduchyho do zacatku. A k tomu paladinoviu, za nej sem hral a hral sem i proti nemu a i kdyz muze nosit silny brneni, tak vetsina jeho abilit stoji za hovno. Muj nazor... | |
| | | DeadAvatar
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Tue Dec 19, 2006 9:57 pm | |
| - Panoramix napsal:
- Chapu, ze lidi co za shamana hrajou, a neni jich malo, nikdy nepriznaji, ze by jejich milacek mohl byt nevyvazeny . Bratr za shamana taky hraje a skoro vubec balicek nesestavoval, a neni to ani nejak zvlast dobrej hrac a pres to nas castokrat porazi a to mame celkem dobry balicky. Jen tak mimochodem napriklad takova karta Ghost Wolf, kdyz tapne svyho hrdinu, tak na nej nemuzou utocit zadni alici. Tohle je fer? Napriklad u druida neznam kartu, ktera by byla takhle silna a byla zelena. To samy treba u Healing Wave, leci jenom o dva min a uz je bila, oproti druidovo zeleny Healing Touch a uplne nejvic me dostava rozdil mezi Starfire a Lightning Boltem. LB ma jen o jedno damage min a neliznu si pri jeho pouziti kartu, co je strasny nestesti a hned je kuli tomu ze Starfire raritni karta z dvojnasobnou cenou zdroju. Takze budto je shaman nevyvazenej, nebo je udelanej pro zacatecniky, kteri potrebujou neco jednoduchyho do zacatku. A k tomu paladinoviu, za nej sem hral a hral sem i proti nemu a i kdyz muze nosit silny brneni, tak vetsina jeho abilit stoji za hovno. Muj nazor...
hmm to je sice pekny ze si tu vyjmenoval 3 karty ... ale kdyz se kouknes na vsechny tak si treba vsimnes ze druid ma innervanete a nature swiftness coz sou hodne luxusni kusy ... ano starfire by mohl stat 5 ale i za 6 luxusni kus nwim jak ty ale ja a vsichni lidi se kterejma hraju vyhravaj tudle hru na karetni vyhodu kterou starfire dava dost spolehlive ... a zrovna ghost wolf je celkem dost spatna karta protoze ne jak rikas ty ze na nej nemuze u tocit zadnej alik ale jednou za kolo na tebe nezautoci jeden alik .. to ze heal touch je zelenej a heal wave bilej tobe to asi vadi ale vetsine hracu nezalezi na rarite karty ale na pouzitelnosti vzhledem k tomu ze limited se u nas skoro nehraje ... jop paladin taky stoji za hovno ... holy shiled, bublina, holy light, hammer of picus ... skus si tydle karty nekdy zahrat nbo zahrat proti nim a pak rikej ze sou na picu ... classy sou imho vsechny dost dobre vybalancovany .. jesi je nekdo underpowered tak je to warrior ( pac blizz je nenavidi ... ) jelikoz vetsina jeho abilit potrebuje k funkcnosti equip a vzhledem k tomu kolik se hraje niceni equipu tak nefungujou ... na druhou stranu kdyby se nehralo tak je nedatelnej ... takze je ve vysledku balanced ... vsichni sou balanced je to jen o skillu ... Flame made by Balrog™ | |
| | | Simkin
Poeet p?íspivku : 77 Age : 39 Localisation : Brno, Praha Registration date : 20. 11. 06
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Tue Dec 19, 2006 10:23 pm | |
| - DeadAvatar napsal:
- Panoramix napsal:
- Chapu, ze lidi co za shamana hrajou, a neni jich malo, nikdy nepriznaji, ze by jejich milacek mohl byt nevyvazeny . Bratr za shamana taky hraje a skoro vubec balicek nesestavoval, a neni to ani nejak zvlast dobrej hrac a pres to nas castokrat porazi a to mame celkem dobry balicky. Jen tak mimochodem napriklad takova karta Ghost Wolf, kdyz tapne svyho hrdinu, tak na nej nemuzou utocit zadni alici. Tohle je fer? Napriklad u druida neznam kartu, ktera by byla takhle silna a byla zelena. To samy treba u Healing Wave, leci jenom o dva min a uz je bila, oproti druidovo zeleny Healing Touch a uplne nejvic me dostava rozdil mezi Starfire a Lightning Boltem. LB ma jen o jedno damage min a neliznu si pri jeho pouziti kartu, co je strasny nestesti a hned je kuli tomu ze Starfire raritni karta z dvojnasobnou cenou zdroju. Takze budto je shaman nevyvazenej, nebo je udelanej pro zacatecniky, kteri potrebujou neco jednoduchyho do zacatku. A k tomu paladinoviu, za nej sem hral a hral sem i proti nemu a i kdyz muze nosit silny brneni, tak vetsina jeho abilit stoji za hovno. Muj nazor...
hmm to je sice pekny ze si tu vyjmenoval 3 karty ... ale kdyz se kouknes na vsechny tak si treba vsimnes ze druid ma innervanete a nature swiftness coz sou hodne luxusni kusy ... ano starfire by mohl stat 5 ale i za 6 luxusni kus nwim jak ty ale ja a vsichni lidi se kterejma hraju vyhravaj tudle hru na karetni vyhodu kterou starfire dava dost spolehlive ... a zrovna ghost wolf je celkem dost spatna karta protoze ne jak rikas ty ze na nej nemuze u tocit zadnej alik ale jednou za kolo na tebe nezautoci jeden alik .. to ze heal touch je zelenej a heal wave bilej tobe to asi vadi ale vetsine hracu nezalezi na rarite karty ale na pouzitelnosti vzhledem k tomu ze limited se u nas skoro nehraje ... jop paladin taky stoji za hovno ... holy shiled, bublina, holy light, hammer of picus ... skus si tydle karty nekdy zahrat nbo zahrat proti nim a pak rikej ze sou na picu ...
classy sou imho vsechny dost dobre vybalancovany .. jesi je nekdo underpowered tak je to warrior ( pac blizz je nenavidi ... ) jelikoz vetsina jeho abilit potrebuje k funkcnosti equip a vzhledem k tomu kolik se hraje niceni equipu tak nefungujou ... na druhou stranu kdyby se nehralo tak je nedatelnej ... takze je ve vysledku balanced ... vsichni sou balanced je to jen o skillu ... Flame made by Balrog™ Souhlasim Jedina overpowered class je muj Warlock a i ten ma slaba mista (zatim ) | |
| | | Petersis
Poeet p?íspivku : 75 Registration date : 05. 10. 06
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Tue Dec 19, 2006 11:55 pm | |
| A hrajete to tak i na turnajich? Ze Ghost Wolf lze pouzit jen jeden alik nemuze zautocit za kolo. Ja to myslel ja Panoramix - ale prislo mi to divne kdyz s roguem sem ve stealthu tak sem jen jedno kolo, se shamanem muzu proti abilitam byt furt a kdyz mam vylozeno asi 12 ally souper 2 a ma ghost wolfa takze ti ally jsou mi naprd tak je to hodne blbe ... | |
| | | DeadAvatar
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Wed Dec 20, 2006 2:25 am | |
| todle neni magic ... tady se utoci po jednom ... zautoci prvni alik shaman se tapne aby zapnul ghost wolfa utocnik je removnut kombat konci dalsi alik utoci shaman se nemuze tapnout jelikoz je taplej ghost wolf nejde pouzit a tak dale ... | |
| | | Petersis
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Wed Dec 20, 2006 7:33 am | |
| - DeadAvatar napsal:
- todle neni magic ... tady se utoci po jednom ... zautoci prvni alik
shaman se tapne aby zapnul ghost wolfa utocnik je removnut kombat konci dalsi alik utoci shaman se nemuze tapnout jelikoz je taplej ghost wolf nejde pouzit a tak dale ... Aha, tak to diky ... To bude odost jinaci hra | |
| | | Morzan
Poeet p?íspivku : 100 Age : 33 Localisation : Studénka Registration date : 11. 10. 06
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Wed Dec 20, 2006 8:58 am | |
| Hmm dobre ale proc je tam to "all", kdyz se utoci pojednom tak to preci nema zadny smysl. | |
| | | Liborhood
Poeet p?íspivku : 103 Localisation : Prague Registration date : 08. 11. 06
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Wed Dec 20, 2006 12:54 pm | |
| - Morzan napsal:
- Hmm dobre ale proc je tam to "all", kdyz se utoci pojednom tak to preci nema zadny smysl.
Muze to byt priprava na budouci sady, kdy to treba nejake triky umozni .... | |
| | | Panoramix
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Thu Dec 21, 2006 9:45 pm | |
| njn, mozna sem se zmylil, vcera sem hral proti bratrovi s trochu poupravenym balickem, aby tam byli i karty na niceni abilit a dvakrat sem vyhral. Ale mysli, ze pokud bude nekdo hrat proti dobre sestavenymu balicku shamana bez karet co nici ability, tak nema sanci. | |
| | | Petersis
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Fri Dec 22, 2006 1:02 am | |
| Shaman ma imho nejvetsi vyhodu vtom, ze healuje (pomerne za dost a za levno) pak ze ma celkem slusny equip (muze pouzivat stit co dela protektora nebo treba anihalator) coz ve spojeni s healem je hodne good - a pak ma jeste ability jako je frost shock a lighting bolt - pomerne slusne ability. Takze ma vlastne vyhodu vtom ze muze dat dmg jak abilitama tak zbrani a pritom se slusne healovat. Treba paladin muze jeste vetsi equip vcem je jeho sila healovat se muze taktez ale nema tolik abilit na dmg - spis na protekt a podobne coz se hodi. Kazde povolani ma neco ale ten shaman toho ma o trosicku vice, ale neni to zas tak silene. Jen me obcas sere ze s mojim magem mi v pohode protektne shaman dmg z FB (coz je moje nejsilnejsi kouzlo) a ani ho to nestve. PRoto mi prijde asi shaman nejsilnejsi - je pravda ze sem nehral proti warlockovi nebo proti hunterovi ale takhle mi to prijde jako celkem vyhoda. Ale kazdy ma sve vyhody a nevyhody nekdo jich ma vic nekdo min - nekdo potrebnuje ktomu aby byl skvely oproti druhym povolanim karty ktere jen nesezenete (napriklad Frost nova u maga anebo counter spell).
A taky co je hlavni - hodne zalezi na tom jak to umite hrat a jak si shaman nebo vy udelate deck, ale i jake vam prijdou karty. | |
| | | Morzan
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Fri Dec 22, 2006 9:37 am | |
| No ja myslim ze ti karty na niceni abilit moc nepomuzou... proti Frost Shcku, anii healu nebo Chain Lightingu a ighting Boltu coz je nejvesti sila shamana je pouzit stejne nemuzes. A totemy ? Tech sem se uz uplne vzdal staci aby byl na stole treba Commander a je po nich. Stalo se mi asi tak 3x ze mi tottem vydrzel ve hre vic jak jedno kolo Ghost Wolf ? na co.. lepsi je bouchnout zbrani a pak mit naky equip. Purge - tomu se taky nejiak branit nemuzes... Tkaze jedina vec u shaman ktera stoji za to odpalit abilitou je Windfury Weapon a Elemental Focus (uple super karta ) | |
| | | Panoramix
| | | | desaixx
Poeet p?íspivku : 12 Registration date : 02. 12. 06
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Fri Dec 22, 2006 5:05 pm | |
| No podla toho ako tu popisujete hru,sa ani nedivim,ze vam Shaman pride IMBA. Shaman je dobry charakter,ale prave Earthbind Totem medzi silne karty rozhodne nepatri.Najlepsi totem je mimochodom Searing Totem.
BTW: Prijemne sviatky prajem | |
| | | Panoramix
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Fri Dec 22, 2006 10:53 pm | |
| Aha, takze Earthbind totem je vlastne celkem k hovnu karta, ze? To ji muze kazdej ted vyhodit, co? Ja spis myslim, ze to je dost silna karta, pokud za ni nekdo umi hrat. | |
| | | desaixx
Poeet p?íspivku : 12 Registration date : 02. 12. 06
| | | | Simkin
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana Sat Dec 23, 2006 12:44 am | |
| - Panoramix napsal:
- Aha, takze Earthbind totem je vlastne celkem k hovnu karta, ze? To ji muze kazdej ted vyhodit, co? Ja spis myslim, ze to je dost silna karta, pokud za ni nekdo umi hrat.
No ja bych to rekl jinak, Earthbind totem, je v jistych baliccich Shamana velice silna karta, specielne v kombinaci s Voss Treebenderem, nicmene, neni to nic, co by zrusilo hru. Pokud si opozicni balik neumi poradit s jednim alikem, tak bych hledal chybu v nem V mem Shamanovi napriklad nema Earthbind totem misto a mam jen searing totemy (osobne je povazuji za nejlepsi), protoze hraji na equip a potom, kdyz davam za 12 kazde kolo a 12 si vylecim, je to o necem uplne jinem. Searing totem mi da sanci prezit zacatek a mit aspon sanci vyhrat. Earthbind naopak dava velke sance na zacatku, ale v pozdejsich fazich hry je k nicemu... Healing a Windfury totem se urcite v nekterych balicich hrat budou. Shaman napriklad ale ma jednu vzacnou kartu naprosto nepouzitelnou (v soucasnych edicich) a tou je Totemic Call. Totemu je malo a jedine dve veci, ktere stoji za zminku jsou lizani dvou karet a odtapnuti hera a zbrane, a presto, je to za 4 many a to uz se priznam, na lizani budu radeji hrat counterattack a na odtapy Rak Skyfuryho... Shaman neni nevyvazeny, je to jen o tom jak se umi hrat. Pokud bych mel osobne mluvit o slabe classe, tak je to warrior, ale presto vim, ze i s nim se da vyhrat, je to jen o tom, co clovek vymysli a jak to zahraje. Takze zaverem bych rekl, ze Shaman je class jako kazda jina a vsechno je jen otazka toho, jak kdo byuzije vyhod sveho povolani a verim tomu, ze dalsi edice nas presvedci o tom, ze nic neni takove jake se zda | |
| | | Panoramix
| | | | Sponsored content
| Předmět: Re: Nevyvazenost Shamana | |
| |
| | | | Nevyvazenost Shamana | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |