| Trochu života do tohoto fóra! :) | |
|
+7DeadAvatar Idefix Simkin Panoramix Morzan desaixx Mic-Hal 11 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Mic-Hal
Poeet p?íspivku : 240 Registration date : 07. 11. 06
| Předmět: Trochu života do tohoto fóra! :) Wed Dec 06, 2006 11:59 am | |
| Zdar, chtělo by to trochu rozproudit. Zajímalo by mne, jaké karty vám nejvíce pijou krev v této hře. Tedy, jaké karty vidíte nejméně rádi, když je soupeř zahraje. Zde je moje top3. 3. Hammer of Justice (Exhaust target hero or ally. It can't ready during its controller's next ready step.; Draw a card. / Paladin, instant 2) 2. Hierophant Caydiem (3 > Hierophant Caydiem deals 1 nature damage to target hero or ally and heals 1 damage from another target hero or ally. / Horde 2,4 za 4) 1. Shield Bash ( You may exhaust one of your Shields rather than pay Shield Bash's cost.; Your hero deals 1 damage to target hero or ally. If you targeted a hero, you may interrupt an ability card played by its controler) pořadí bylo těsné, ale zvítězil SB, protože mne často dokáže fakt naštvat A také proto, že již od přírody nemám rád counterspelly. Asi jsem na něco zapomněl, ale neva. Pořadí je také dost dáno tím, proti čemu poslední dobou hrávám. MichalKP aka Klobouk | |
|
| |
desaixx
Poeet p?íspivku : 12 Registration date : 02. 12. 06
| Předmět: Re: Trochu života do tohoto fóra! :) Wed Dec 06, 2006 6:37 pm | |
| Suhlasim...forum potrebuje ozivenie.
moj top3
Ophelia Polymorph Ancient Bone Bow
zamerne som uviedol commony a uncommon,kedze sa s nimi da stretnut casto a su aj pomerne silne. | |
|
| |
Morzan
Poeet p?íspivku : 100 Age : 33 Localisation : Studénka Registration date : 11. 10. 06
| Předmět: Re: Trochu života do tohoto fóra! :) Wed Dec 06, 2006 8:54 pm | |
| Ja mam nejmin rad tohle Medoc Spiritwarden Hannah the Unstoppable Krol Blade Mozna sem se setkal i s horsima ale ted si na ne nevzpomenu | |
|
| |
Panoramix
Poeet p?íspivku : 93 Age : 34 Localisation : Karazhan, jinak Plzen Registration date : 30. 10. 06
| Předmět: Re: Trochu života do tohoto fóra! :) Wed Dec 06, 2006 9:29 pm | |
| Fury Taz'dingo a pak ten hordak co znici kazdyho alika, kterej ma na sobe nejaky zraneni, pokud na nej zautoci | |
|
| |
Simkin
Poeet p?íspivku : 77 Age : 39 Localisation : Brno, Praha Registration date : 20. 11. 06
| Předmět: Re: Trochu života do tohoto fóra! :) Fri Dec 08, 2006 10:33 pm | |
| Top 3 "pozitivnich" karet na stole: Infernal (!!!!!!!) Donna Calister (!!!!!!!! a navic v kombinaci s blessing of wisdom je to laska ) Saphiron Drape (5, armor-back - DEF 1, When you would deal dmg with an ability, you deal that many dmg + 1; When you would heal dmg with an abilit, you heal that many dmg +1) Top 3 "nejnenavidenejsich" karet na stole: Onyxia 3rd Stage Earthbind totem Hannah the unstopable | |
|
| |
Idefix
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 14. 12. 06
| Předmět: Re: Trochu života do tohoto fóra! :) Thu Dec 14, 2006 10:48 pm | |
| - Simkin napsal:
- Top 3 "nejnenavidenejsich" karet na stole:
Earthbind totem
Pročpak se ti nelíbí tak pěkná kartiška? | |
|
| |
Simkin
Poeet p?íspivku : 77 Age : 39 Localisation : Brno, Praha Registration date : 20. 11. 06
| |
| |
DeadAvatar
Poeet p?íspivku : 78 Age : 35 Localisation : Praha Registration date : 28. 10. 06
| Předmět: Re: Trochu života do tohoto fóra! :) Sat Dec 16, 2006 7:42 pm | |
| ja bych rekl ze nejvic nesnasim moiru ... pak dedka ( medoc spiritwarden ) a pak shatering blow ... a chasing a zygore dokazou taky nasrat | |
|
| |
Vlado_xXx
Poeet p?íspivku : 139 Registration date : 13. 01. 07
| Předmět: Re: Trochu života do tohoto fóra! :) Sun Jan 14, 2007 5:28 pm | |
| Tak moje TOP3 je : 1. Polymorph ( připomíná mi jednoho býv. organizátora LotRa z Prahy ) 2.Taz'dingo - k tomu nemám slov 3.a pak ta kravka co da za tri many pecku nekam a nekde vyleci... jinak zdravim klobouka ( jsem bývalý lotrista z Ostravy - MR tusim predloni ) | |
|
| |
HERNA KENTAUR
Poeet p?íspivku : 76 Age : 40 Registration date : 14. 01. 07
| Předmět: Re: Trochu života do tohoto fóra! :) Sun Jan 14, 2007 9:27 pm | |
| Zdravím všechny známe i neznáme 1.Příšeru kterou neumím zabít 2.Víc příšer které neumím zabít 3.Ještě víc příšer které neumím zabít | |
|
| |
Redswif
Poeet p?íspivku : 244 Localisation : Brno Registration date : 01. 11. 06
| Předmět: Re: Trochu života do tohoto fóra! :) Mon Jan 15, 2007 7:26 pm | |
| 3.Ifernal 2.Polymorph 1."bublina"(nejak jsem zapomel méno ale všichni určitě ví!!!!!) | |
|
| |
Xoff
Poeet p?íspivku : 9 Registration date : 02. 11. 06
| Předmět: Re: Trochu života do tohoto fóra! :) Tue Jan 16, 2007 9:39 pm | |
| podle me: 1:Parvina-jedna z nejsilnejsich karet, klidne muze byt rarko a stejne ji bude kazdej hrat 2:Bublina-je to proste desne husta karta... 3:Innervate-(instant pro druida, za 4 body lizni 3 karty) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Trochu života do tohoto fóra! :) | |
| |
|
| |
| Trochu života do tohoto fóra! :) | |
|