| Typ turnajů | |
|
|
Jaký typ turnajů byste rádi hráli | na jeden vítezný | | 39% | [ 7 ] | na dva vítězné se sideboardem | | 61% | [ 11 ] |
| Celkem hlasů : 18 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Liborhood
Poeet p?íspivku : 103 Localisation : Prague Registration date : 08. 11. 06
| Předmět: Typ turnajů Mon Nov 27, 2006 1:38 pm | |
| Zdar.
Někde jsem zaslechl, že Corfix nehodlá podporovat turnaje na dva vítězné, tak by mě zajímalo jestli o to vlastně lidi stojí. Mě přijde hra na jedno vítězství mnohem méně spravedlivá a jsem rozhodně pro možnost hrát na dva vítězné. Tím se zmenší šance prohry na špatný "draw" nebo na "antideck" (díky možnosti sideboardu).
Při současném nedostatku karet je sice hra na jeden vítězný až až, ale budoucnost je otevřená (doufám ...)(a světlá ...) | |
|
| |
Simkin
Poeet p?íspivku : 77 Age : 39 Localisation : Brno, Praha Registration date : 20. 11. 06
| Předmět: Re: Typ turnajů Mon Nov 27, 2006 1:57 pm | |
| | |
|
| |
Redswif
Poeet p?íspivku : 244 Localisation : Brno Registration date : 01. 11. 06
| Předmět: Re: Typ turnajů Mon Nov 27, 2006 2:39 pm | |
| - Liborhood napsal:
- Zdar.
Někde jsem zaslechl, že Corfix nehodlá podporovat turnaje na dva vítězné, tak by mě zajímalo jestli o to vlastně lidi stojí. Mě přijde hra na jedno vítězství mnohem méně spravedlivá a jsem rozhodně pro možnost hrát na dva vítězné. Tím se zmenší šance prohry na špatný "draw" nebo na "antideck" (díky možnosti sideboardu).
Při současném nedostatku karet je sice hra na jeden vítězný až až, ale budoucnost je otevřená (doufám ...)(a světlá ...) Z principu neni ze to nepodporuje corfix ale ze to nepodporuje UDE!!!! | |
|
| |
Liborhood
| Předmět: Re: Typ turnajů Mon Nov 27, 2006 3:02 pm | |
| - Redswif napsal:
- Z principu neni ze to nepodporuje corfix ale ze to nepodporuje UDE!!!!
Po lehkem procteni fora na UDE je jasne ze se ve svete turnaje 2 ze 3 hrajou. Kdo to podporuje a kdo nejsem schopen dohledat. Ale to bych ted neresil. | |
|
| |
Simkin
Poeet p?íspivku : 77 Age : 39 Localisation : Brno, Praha Registration date : 20. 11. 06
| Předmět: Re: Typ turnajů Mon Nov 27, 2006 3:44 pm | |
| - Redswif napsal:
- Liborhood napsal:
- Zdar.
Při současném nedostatku karet je sice hra na jeden vítězný až až, ale budoucnost je otevřená (doufám ...)(a světlá ...) Z principu neni ze to nepodporuje corfix ale ze to nepodporuje UDE!!!! UDE to podporuje, dokonce MANTIS verze 2.1 by to uz mela mit v sobe. Pravidla pro turnaje 2/3 jsou dokonce na strankach ude... pripadne tady hazu primo link: http://entertainment.upperdeck.com/COMMUNITY/files/28/english/category1039.aspxJe tam popsane jak to ma fungovat, dokonce i co delat v jakych pripadech... | |
|
| |
Veverka
Poeet p?íspivku : 136 Localisation : Brno Registration date : 23. 08. 06
| Předmět: Re: Typ turnajů Tue Nov 28, 2006 7:05 pm | |
| Myslím, že jsem nikdy neřekla, že by se neměly turnaje tohoto typu hrát. Yu-Gi-Oh! se takto hraje téměř pravidelně. Jelikož jsem to neřekla já, netuším z čeho usuzujete že to zdělil Corfix. | |
|
| |
Wocasek
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 22. 11. 06
| Předmět: Re: Typ turnajů Wed Nov 29, 2006 4:02 am | |
| color=white][/color]Ve VS-ku se hralo normalne na jedno a prvrek nahody byl eliminovan tak ze se jednoduse hralo vice zapasu. Hralo se sice puvodne na dve, ale vzhledem k tomu ze prumnerna hra trvala +- 30min tzn. hodku a pul na kolo nebylo uplne idealni. A protoze i ve wow trva hra okolo 30min(teda alespon podle toho co jsem vypozoroval ja) tak si myslim ze by jedno kolo bylo lepsi(teda pokud se bude hrat vic her) | |
|
| |
Liborhood
| Předmět: Re: Typ turnajů Wed Nov 29, 2006 10:31 am | |
| - Wocasek napsal:
A protoze i ve wow trva hra okolo 30min(teda alespon podle toho co jsem vypozoroval ja) tak si myslim ze by jedno kolo bylo lepsi(teda pokud se bude hrat vic her) pro hru na 2 vítězný je časový limit 60 minut. což mi nepřijde zas tak hrozný ... a pokud nehrajou oba hráči paladina, tak hra odsípá poměrně rychle :-) | |
|
| |
Wocasek
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 22. 11. 06
| Předmět: Re: Typ turnajů Wed Nov 29, 2006 1:27 pm | |
| Pri normalnim hrani mi to taky odsejpa, ale turnaj je trochu neco jinyho tam se casto hraje mnohem pomalejc. Micha se, sideboarduje se, mnohem vic se premysli a tak. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Typ turnajů | |
| |
|
| |
| Typ turnajů | |
|